iPhone 9 teknik özellikleri nedir, Türkiye fiyatı ne kadar iPhone 9 ne zaman çıkacak?

iPhone 8 ve iPhone X merakı henüz bitmemişken iPhone 9 ne zaman çıkacak sorusu merak edilmeye başlandı. Şimdiye kadar Apple'ın yeni telefon tanıtımlarını Eylül ayında yapıp Ekim'de satışa sunulması bu yeni telefonda da bu şekilde uygulanacağı düşündürdü. Peki bu tanıtılacak olan iPhone 9 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? Apple çıkardığı her bir model telefonunda önceki telefonuna göre değişikliğe gitse de en çok görülen değişiklik görsel değişim oluyor. Bu durum iPhone 9'da da aynı olacak mı merak ediliyor. Detaylı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz. Apple, 2010’da şirketin ilk kendine ait yonga setini tanıttığından bu yana, her yeni iPhone yeni bir A serisi yonga seti ile birlikte geldi. Apple bu kalıba sadık kalarak, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı Apple A11 işlemciler ile birlikte satışa sundu. Her yeni yonga seti, daha hızlı ve daha güçlü olmasının yanında, daha fazla enerji verimliliğine de sahip olarak geldi.

iPhone 8 ve iPhone X rüzgarı henüz esmeye devam ederken iPhone 9 ne zaman çıkacak sorusu merak edilmeye başlandı. iPhone 9 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? Soruların cevabı ve tüm detaylar aksam.com.tr'de. iPhone 9 ne zaman çıkacak sorusu özellikle iPhone kullanıcıları tarafından oldukça fazla merak edliyor. Bu soru için henüz net bir bilgi olmasa da Apple şimdiye kadar her ürününü Eylül ayında tanıttığı için iPhone 9'un da Eylül ayında tanıtılacağı düşünülüyor. Çıkış tarihi de genel itibariyle Ekim olduğu için Ekim ayında satışa sunulması muhtemel görünüyor. Peki yeni telefon iPhone 9'un teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? Apple, 2010’da şirketin ilk kendine ait yonga setini tanıttığından bu yana, her yeni iPhone yeni bir A serisi yonga seti ile birlikte geldi. Apple bu kalıba sadık kalarak, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı Apple A11 işlemciler ile birlikte satışa sundu. Her yeni yonga seti, daha hızlı ve daha güçlü olmasının yanında, daha fazla enerji verimliliğine de sahip olarak geldi. Apple ayrıca sesle harekete geçirme, füzyon çekirdeği ve sinir motorlarını işlemek için yardımcı işlemciler de eklemişti. Apple’ın yeni iPhone modellerinde, ikinci nesil özel GPU‘ya sahip A12 işlemci kullanması bekleniyor.Ayrıca uzaktan şarj, tamamen su geçirmezlik, daha yüksek hafıza alanı gibi özellikler de iPhone 9’da yer alabilir.

IPHONE 9 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone 9 ne zaman çıkacak sorusu özellikle iPhone kullanıcıları tarafından oldukça fazla merak edliyor. Bu soru için henüz net bir bilgi olmasa da Apple şimdiye kadar her ürününü Eylül ayında tanıttığı için iPhone 9'un da Eylül ayında tanıtılacağı düşünülüyor. Çıkış tarihi de genel itibariyle Ekim olduğu için Ekim ayında satışa sunulması muhtemel görünüyor. Peki yeni telefon iPhone 9'un teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu mu?

IPHONE 9 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple, 2010’da şirketin ilk kendine ait yonga setini tanıttığından bu yana, her yeni iPhone yeni bir A serisi yonga seti ile birlikte geldi. Apple bu kalıba sadık kalarak, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı Apple A11 işlemciler ile birlikte satışa sundu. Her yeni yonga seti, daha hızlı ve daha güçlü olmasının yanında, daha fazla enerji verimliliğine de sahip olarak geldi. Apple ayrıca sesle harekete geçirme, füzyon çekirdeği ve sinir motorlarını işlemek için yardımcı işlemciler de eklemişti. Apple’ın yeni iPhone modellerinde, ikinci nesil özel GPU‘ya sahip A12 işlemci kullanması bekleniyor.Ayrıca uzaktan şarj, tamamen su geçirmezlik, daha yüksek hafıza alanı gibi özellikler de iPhone 9’da yer alabilir.

IPHONE 9 FİYATI BELLİ OLDU MU?

Diğer bilgiler gibi iPhone 9'un fiyatı da henüz netleşmedi. Yalnız iPhone 9'un iPhone X’ten daha pahalı olması da bekleniyor.

IPHONE 9 RENK SEÇENEKLERİ

Apple renk tercihlerinde 2017 yılında piyasa sürdüğü özel versiyon Kırmızı iPhone 7 hariç, şimdiye kadar çok büyük değişiklikler yapmadı.

iPhone 5s: 2013 – Altın.

iPhone 6’lar: 2015 – Roze altın.
iPhone 7: 2016 – Siyah ve Simsiyah.
iPhone 7: 2017 – (Edition) KIRMIZI.
iPhone 8: 2018 – “Yeni” Altın.
Apple, istediği her zaman, şirketin istediği her şeyi yapabilir; buna her an yeni renk seçenekleri getirme de dahil.