iPhone 14 serisinin ekranı görüntülendi! İşte çentiksiz tasarım...

Apple'ın bu yılın Eylül tanıtması beklenen yeni iPhone 14 serisinin ekranına ilişkin ilk gerçek görüntüler, Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinden sızdırıldı. Görüntüler, standart iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri arasındaki tasarım farkını da ortaya çıkardı.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone 14 serisinin ekranına ilişkin ilk gerçek görüntüler, Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinden sızdırıldı. Görüntüler, iPhone 14 modellerinin ekranının panel tasarımını gözler önüne serdi. Bununla birlikte, standart iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri arasında tasarım farkı olacağı da ortaya çıkmış oldu.

Aksam.com.tr'nin XDA-Developers'tan aktardığı habere göre; iPhone 14 ve iPhone 14 Max, önceki modellerde olduğu gibi çentikli ekran geleneğini sürdürecek. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ise çentiksiz ve delikli bir ekran tasarımına sahip olacak.

STANDART iPHONE 14 MODELLERİ, DAHA KALIN EKRAN ÇERÇEVELERİYLE GELECEK

Bununla birlikte; standart iPhone 14 modelleri, daha kalın ekran çerçeveleriyle gelecek. IPhone 14 Pro modellerinin ekranlarının en-boy oranı ise standart modellerden farklı olacak. Apple, bu modellerde 19:5 yerine 20:9 ekran oranı tercih edecek.