iOS 11 beta kurulumu indirme, iOS 11 teknik özellikler hangi modellerde var?

Apple'nin yeni işlem sistemi iOS 11 için çıkış tarihi belli oldu. iOS 11 beta kurulumu ve teknik özellikleri haberimizde bulabileceksiniz. iOS 11 ne zaman çıkacak? Apple'nin yeni mobil işletim sistemi iOS 11'nin çıkacağı tarih henüz netleşmedi. Ancak son gelen iddialara göre yeni mobil işletim sisteminin 22 Eylül tarihinde çıkması bekleniyor. Apple Beta Yazılım Programı web sitesini Safari tarayıcınız üzerinden ziyaret edin. Kayıt Ol'a tıklayın ya da Apple ID kimlik bilgilerinizle oturum açın. Daha sonra Apple Beta Yazılım Programı kayıt şartlarını onaylayın. iOS 11'de Wi-Fi şifrenizi paylaşmak için yapmanız gereken tek şey telefonu o cihaza yaklaştırmak ve tek bir tuşla onay vermek olacak. Kontrol merkezi iOS 11 ile birlikte artık tek sayfada toplanacak.

Teknoloji devi Apple'nin yeni işlem sistemi iOS 11 için geri sayım başladı. iOS 11'in çıkış tarihi merakla beklenirken sistemin yeni özellikleri de gün yüzüne çıktı. iOS 11 hangi modellerde gelecek? Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 ile alışkanlıklar tamamen değişecek. iOS 11 hayatı kolaylaştırmak adına yeni özellikle geliyor. Peki iOS 11 ne zaman saat kaçta çıkacak? iOS 11'de Wi-Fi şifrenizi paylaşmak için yapmanız gereken tek şey telefonu o cihaza yaklaştırmak ve tek bir tuşla onay vermek olacak. Kontrol merkezi iOS 11 ile birlikte artık tek sayfada toplanacak. iOS 11 ile yeni kontrol paneli hayatımıza girecek. Kontrol panelinde daha çok opsiyon ile karşılaşılacak. Yeni kontrol merkezinde yer alacak ayarların büyük çoğunluğunun 3D Touch özelliğine kavuşması bekleniyor.

?İOS 11 NE ZAMAN? 

Apple'nin yeni mobil işletim sistemi iOS 11'nin çıkacağı tarih henüz netleşmedi. Ancak son gelen iddialara göre yeni mobil işletim sisteminin 22 Eylül tarihinde çıkması bekleniyor.

iOS 11 HANGİ MODELLERE GELECEK?

iPhone 7 iPhone 7 Plus

iPhone 6s Plus 

iPhone 6s 

iPhone 6 

iPhone 6 Plus

iPhone SE 

iPhone 5s 

iPhone 5C ve öncesi iPhone’lar iOS 11 güncellemesi alamayacak.

İOS 11 ÖZELLİKLERİ 

iOS 11'de Wi-Fi şifrenizi paylaşmak için yapmanız gereken tek şey telefonu o cihaza yaklaştırmak ve tek bir tuşla onay vermek olacak. Kontrol merkezi iOS 11 ile birlikte artık tek sayfada toplanacak. iOS 11 ile yeni kontrol paneli hayatımıza girecek. Kontrol panelinde daha çok opsiyon ile karşılaşılacak. Yeni kontrol merkezinde yer alacak ayarların büyük çoğunluğunun 3D Touch özelliğine kavuşması bekleniyor. Siri’nin robotik sesi daha insansı bir sese kavuşacak ancak Türkçe Siri’nin aynı özelliğe kavuşması için biraz daha beklememiz gerekecek. Siri, Ingilizce’den Çince, Almanca, Fransızca İtalyanca ve İspanyolca’ya çeviri yapabilecek. Bu özelliğe Türkçe entegrasyonunu ne zaman geleceği ise henüz resmiyet kazanmış değil.

iOS 11 BETA NASIL KURULUR? 

– Apple Beta Yazılım Programı web sitesini Safari tarayıcınız üzerinden ziyaret edin. Kayıt Ol'a tıklayın ya da Apple ID kimlik bilgilerinizle oturum açın. Daha sonra Apple Beta Yazılım Programı kayıt şartlarını onaylayın. – İlgili sayfada iOS sekmesi seçili haldeyken, başlarken bölümünü de açın ve “iOS cihazınızı kaydedin- Enroll your iOS device” yazısına tıklayın. Cihaz kaydetme ekranı açıkken ve iOS sekmesi seçiliyken aşağı inip “Profili indir-Download Profile” tıklayıp izin verin. Son olarak yükleye basın ve iOS Beta Yazılımı Profilini yükleyerek cihazınızı kapatıp açın. – Son olarak Betayı kuracağın cihazın Ayarlar menüsüne gidin ve Genel altında bulunan Yazılım Güncelleme’ye tıklayın. Ardından İndir ve Yükle’ye dokunup iOS 11’i yükleyin.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatı ne kadar?

Phone 8 ve 8 Plus modellerinde öncekilere kıyasla daha iyi ekran ve hoparlör ile güçlendirilmiş çelik dış yapı ve süper güçlü ekran camı yer alıyor. Bu modellerde de kablosuz şarj özelliği bulunuyor. ABD'de iPhone 8 Plus için belirlenen satış fiyatı 799 dolar (yaklaşık 2.700 TL).