Instagram, ücretli abonelik özelliğini Türkiye'de kullanıma sundu! İşte fiyatı...

Sosyal medya devi Instagram, birkaç ay önce test etmeye başladığı ücretli abonelik özelliğini Türkiye'de kullanıma sundu. Instagram bünyesindeki içerik üreticilerin gelir elde edebilmesini mümkün kılacak olan özelliğe ilişkin ekran görüntüleri, abonelik paketinin Türkiye fiyatını da ortaya çıkardı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

ABD merkezli sosyal medya devi Instagram, birkaç ay önce test etmeye başladığı ücretli abonelik özelliğini Türkiye'deki bazı hesaplarda kullanıma sundu. Yeni özellik sayesinde kullanıcıların, belli bir ücret karşılığında bazı Instagram hesaplarına abone olabildiği görüldü. İçerik üreticilerin gelir elde edebilmesini mümkün kılacak olan özelliğe ilişkin ekran görüntüleri, abonelik paketinin Türkiye fiyatını da ortaya çıkardı.

Aktarılan detaylara göre; özellik, ilk olarak popüler bilim ve eğitim platformu 'Evrim Ağacı'nın Instagram hesabında görüldü. Özellik kapsamında, platform hesabına yeni bir 'Abone Ol' seçeneği eklendi. Söz konusu seçeneğe dokunan kullanıcıların iki farklı fiyat görmesi ise dikkat çekti. Abonelik ücreti, bazı kullanıcılarda aylık 60,99 TL olarak görünürken bazı kullanıcılarda 66,99 TL olarak görüntülendi.

INSTAGRAM ABONELİK PAKETİ NELER SUNACAK?

Instagram'ın abonelik özelliğine ilişkin ekran görüntüleri, paketin neler içereceğini de gözler önüne serdi.

-Abone Rozeti: Abone olunan hesaba direkt mesaj gönderildiğinde veya gönderilere yorum yapıldığında, kullanıcı adı yanında özel bir rozet görünecek.

-Abonelere özel hikaye: Hesapta sadece abonelerin görebildiği hikayeler yer alacak.

-Abonelere özel canlı video: Abone olunan hesap, abonelere özel bir canlı yayın başlattığında hesapla gerçek zamanlı etkileşimde bulunulabilecek.