Huawei, Türkiye pazarına getireceği yeni ürünleri tanıttı! İşte öne çıkan özellikleri...

Huawei, Türkiye'de gerçekleştirdiği bir tanıtım etkinliğinde Türkiye pazarına getireceği yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Tanıtılan ürünler arasında, şirketin en yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Mate XS 2 ve kablosuz kulaklığı FreeBuds Pro 2 de yer aldı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, Türkiye'de gerçekleştirdiği bir tanıtım etkinliğinde Türkiye pazarına getireceği yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Tanıtılan ürünler arasında; şirketin en yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Mate XS 2, yeni MateBook 16s ve MateBook D16 dizüstü bilgisayarları, Nova Y70 ve Nova Y90 akıllı telefonları, MatePad Paper tableti ve FreeBuds Pro 2 kablosuz kulaklık modelleri de yer aldı. Huawei, yeni ürünlerin Türkiye fiyatını ise henüz açıklamadı.

İŞTE TÜRKİYE'YE GELECEK YENİ HUAWEI ÜRÜNLERİ!

-HUAWEI MATE XS 2

Şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonu, dışa doğru katlanabilen bir tasarımla geliyor. Huawei'nin en hafif ve düz katlanabilir telefonu olduğu ifade edilen cihaz, açıldığında 7,8 inç ekran boyutu sunuyor. Ürünün ana ekranının ise 6,5 inç boyutunda olduğu belirtiliyor. Gücünü amiral gemileri için geliştirilen Qualcomm Snapdragon 888 işlemciden alan telefon, 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleriyle kullanıcı beğenisine sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca, 256 GB ve 512 GB'lık dahili depolama alanlarından birini tercih edebiliyor. Telefonun kamera kurulumunda ise 50 MP'lik ana kameraya, 8 MP'lik bir telefoto lens ve 13 MP'lik bir ultra geniş açı lens eşlik ediyor.

Ürün, yurt dışında 1,999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

-HUAWEI MATEBOOK D16 VE MATEBOOK 16S

MateBook D16 ve 16s'in 2022 versiyonları, çok amaçlı kullanıma uygun bir dizüstü bilgisayar deneyimi vadediyor. Cihazlar, gücünü 12. nesil Intel Core H-Serisi işlemcilerden alıyor. Her iki cihazın kamerası da 1080 piksel çözünürlük ve yapay zeka desteği sunuyor. Web kamerası tekrar ekran üstüne taşınan MateBook cihazlar, yazılım desteğiyle internet bağlantısındaki indirme hızını da artırabiliyor. Yüksek hızlı SSD'lere ev sahipliği yapan modeller ayrıca, çift kanallı RAM teknolojisiyle de daha akıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

-HUAWEI FREEBUDS PRO 2

Huawei FreeBuds Pro 2, selefine göre yüzde 15 daha fazla çevre gürültüsünü azaltabiliyor. Bununla birlikte; yeni cihazda ses seviyesindeki değişiklikler, kulak kanalı yapısındaki farklılıklar ve ürünü kulağa takarken gözlemlenen değişiklikler de gerçek zamanlı olarak algılanabiliyor. 47 dB'e kadar aktif gürültü önleme (ANC) özelliği sunan ürün, 30 saate varan bir pil ömrü vadediyor. Aynı anda iki cihaza birden bağlanabilen kulaklığın IP54 suya ve toza dayanıklılık sertifikası da bulunuyor.

-HUAWEI NOVA Y70 VE Y90

Huawei'nin fiyat/performans serisi olarak bilinen Nova'nın 2 yeni modeli de Türkiye pazarına giriş yapıyor. Nova Y70, 4 GB RAM kapasitesi ve 128 GB dahili depolama alanıyla geliyor. HD+ ekran çözünürlüğü sunan cihaz, kutusundan 6.000 mAh kapasitesinde bir bataryayla çıkıyor. Cihazın arka kamera kurulumunda, 48 MP'lik ana kameraya 5 MP ultra geniş açı lens ve 2 MP derinlik lensi eşlik ediyor. Ön kamera, 8 MP çözünürlük desteği sunuyor.

Nova Y90'ın ekranı ise FHD+ çözünürlük desteği ve 90 Hz tazeleme oranıyla geliyor. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 680 işlemcisinden alan telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapıyor. Ön kamerası 8 MP çözünürlük sunan ürünün arka kamera kurulumunda ise 50 MP'lik bir ana kamera, 2 MP'lik bir makro lens ve 2 MP'lik bir derinlik lensi bulunuyor.

Nova Y70, yurt dışında 199 dolardan satışa sunulurken Nova Y90, 269 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülüyor.

-HUAWEI MATEPAD PAPER

Huawei'nin ilk e-ink tableti olan MatePad Paper da Türkiye pazarına giren yeni ürünler arasında yer alıyor. 10,3 inç boyutunda bir FullView ekranla gelen cihaz, kullanıcılara kağıt benzeri bir yüzeyde çalışma deneyimi sunuyor. Elektronik kalem M-Pencil ile piyasaya sürülen ürün, 4 GB RAM kapasitesi ve 64 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapıyor. MatePad Paper, yurt dışında 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.