Huawei MateView GT oyun monitörü ön satışta

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, ilk oyun monitörü Huawei MateView GT'yi ön satışa sunduğunu duyurdu. Şirketin ilk kavisli oyun monitörünün, 21:9 oranında 34 inçlik bir panel ve 3440x1440 çözünürlük desteğiyle geldiği kaydedildi.

AA

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, ilk kavisli oyun monitörü Huawei MateView GT'yi ön satışa sunduğunu duyurdu. 21:9 oranında 34 inç ekran boyutu ve 3440x1440 piksel çözünürlük desteği ile gelen monitörün, oyun keyfini en üst düzeye çıkarmak ve oyuncular için sürükleyici bir eğlence deneyimi sunmak için tasarlandığı ifade edildi.

Aktarılan detaylara göre; Huawei MateView GT, DCI-P3 renk alanını desteklediği için oyunlar ve video düzenleme için renk doğruluğunu artırıyor. Her bir panel, Delta E değeri <2 olacak şekilde profesyonel olarak fabrikada kalibre edilerek piyasaya sunuluyor. Cihaz ayrıca; içeriği daha gerçekçi hale getirmek için 350 nit maksimum parlaklığı, 4000:1 kontrast oranını ve HDR 10 teknolojisini destekliyor.

HUAWEİ MATEVIEW GT, 165 HZ EKRAN TAZELEME ORANI SUNUYOR

165 Hz ekran yenileme hızına sahip olan Huawei MateView GT, bağlı cihazın grafik işleme yeteneklerini daha da serbest bırakmayı vadediyor. Bu, yalnızca kullanıcı için daha pürüzsüz ve net görseller sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda göz yorgunluğunu da azaltıyor.

Bununla birlikte; Huawei MateView GT, oyun senaryoları için 'Karanlık Alan Kontrolü' özelliğine sahip olma niteliği taşıyor. Düşük ışıkta ve aşırı pozlanmış sahnelerde ekran parlaklığını ayarlayabilen monitör, oyuncuların rakipleri hızlı bir şekilde bulmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Ayrıca ekranın, FPS oyunları için özel olarak tasarlanan 'Nişangah' özelliğine sahip olduğu ifade ediliyor. Bu sayede; Huawei MateView GT, oyun sırasında silahın dürbünü kapalıyken bile oyunculara bir dürbün sağlayarak kolayca nişan alıp ateş etmelerine yardımcı oluyor.

HUAWEİ MATEVIEW GT, 5 BİN 499 LİRALIK BİR ÖN SATIŞ FİYATIYLA GELİYOR

Şirketin ilk oyuncu monitörü, hem oyun hem de eğlence için mükemmel performans sunmayı vadediyor. 'Gelişmiş tasarımlı Ekran Görüntüsü (OSD)' menüsü ile gelen Huawei MateView GT, alt çerçevesinin altında bulunan beş yönlü bir 'joystick' sayesinde monitör etkileşimini her zamankinden daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca 'TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık' sertifikasına da sahip olan monitör, mavi ışığı ve gözlere zararlı olabilecek titremeyi etkin bir şekilde azaltan 'DC' karartmayı destekliyor.

Monitörde; iki HDMI 2.0 bağlantı noktası, bir DisplayPort 1.4 bağlantı noktası ve şarj için bir USB C Tipi bağlantı noktası bulunuyor. Cihaz, 5 bin 499 liralık bir satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. Yanında ücretsiz olarak 'Huawei Wi-Fi AX3 Quad-Core' router hediye edilen Huawei MateView GT, vade farksız 4 taksit avantajı ile satışa çıkarılıyor. Kullanıcılar, isterlerse monitörü satın aldıktan sonra satış sayfasına yorum yazarak 'Huawei AF30 Bluetooth Mouse' kazanma şansı da yakalıyor.