Hediye alternatifi için yepyeni bir site

Kurum ve bireylere özel, hediyelik ürünlerin yer aldığı ve satışının yapıldığı yepyeni bir web sitesi hizmete açıldı.

www.bilgesibel.com, kurumlara ve kişilere özel günlerde özel tasarım ürünleri sunmayı ve özel hissettirmeyi hedefleyen yepyeni bir internet sitesi. İnsanların alışılagelmiş hediyeleri tekrar tekrar aldıklarında hiç de mutlu olmadıkları fikrinden yola çıkılmış ve kendilerini özel hissetmeler hedeflenmiş.

 
Site, birçok tasarımcı ile çalışarak hem onların ürünlerini, emeklerini destekliyor hem de hediye satın almak isteyenlere arayıp da kolay kolay bulamayacakları ürünler sunup sevdiklerine kendilerini özel hissettirmelerinin yolunu açıyor.
Online alışveriş sisteminde birebir iletişimi de sağlayarak farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan site, şirketlere ve kişilere birebir danışabilecekleri bir hizmet sunuyor.
 
ARKADAŞLAR BİRLEŞEREK TEK BİR HEDİYE ALMA İMKANI
www.bilgesibel.com da sunulan diğer bir hizmet daha var: Almış olmak için onlarca farklı hediye almaktansa, tüm arkadaşların birleşerek bir hediye almalarına da sitede imkan tanınıyor. Size hayal gibi görünen bir tatilin, eğitimin, konser biletinin, çocuğunuzun ihtiyaçlarının tek seferde size arkadaşlarınız tarafından hediye edilmesini sağlanıyor.