Görenin nutku tutulacak! Instagram'dan yıllar öncesine götürecek yenilik! MSN'deki özellik mesajlar kısmına taşınıyor

Sosyal medya platformu Instagram yeni özellikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönemin en çok kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan MSN Messenger'ın en sevilen özelliklerinden birisi de dürtme özelliğiydi. Kuruluşundan bu yana Facebook'ta da yer alan bu özelliğin yakından Instagram'a entegre edileceği ve platformun bu özellik üzerine çalıştığı iddia edildi. Mesajlaşılan kişi eğer çevrimiçiyse bu özellik sayesinde aktif olan kişiler için hazırlanan butonla uyarı gönderilebilecek.

Görenin nutku tutulacak! Instagram'dan yıllar öncesine götürecek yenilik! MSN'deki özellik mesajlar kısmına taşınıyor. Bir döneme damgasını vurmayı başaran mesajlaşma uygulaması MSN Messenger'daki bir özelliğin Instagram'a entegre edileceği iddia edildi. Dönem dönem Beta sürümünde pek çok yeniliği kullanıcıları için uygulamaya entegre eden Instagram'ın mesajlaşma kısmında yer alacak 'dürtme butonu' üzerinde çalışmalara başladığı konuşuluyor.

DÜRTME ÖZELLİĞİ Mİ GELİYOR?

Instagram yeni bir özelliklerle gündeme geldi. 2013'de kapatılan MSN Messenger'ın en sevilen özelliklerinden birisi de dürtme özelliğiydi.

Kuruluşundan bu yana Facebook'ta da yer alan bu özelliğin yakından Instagram'a entegre edileceği ve platformun bu özellik üzerine çalıştığı iddia edildi.

AKTİF OLAN KİŞİLERE GÖNDERİLEBİLECEK

Mesajlaşılan kişi eğer çevrimiçiyse bu özellik sayesinde aktif olan kişiler için hazırlanan butonla uyarı gönderilebilecek.

MSN MESSENGER HAKKINDA

Windows Live Messenger ya da eski ve daha çok bilinen adıyla MSN Messenger kısaca MSN, Microsoft tarafından 2005-2013 yılları arasında geliştirilen anlık mesajlaşma yazılımıdır. Eski adı MSN Messenger olan yazılım, sekizinci sürümünden itibaren Windows Live Messenger adıyla yayınlandı.

Yılın ilk çeyreğinde en çok indirilen uygulama belli oldu! Instagram'ı geride bıraktı...

Instagram, Reels süresini uzatıyor! Kullanıma sunmaya başladı...