Google Play Store'un logosu değişti! İşte yeni tasarım...

Google, uygulama mağazası Play Store'un 10. yılına özel yayınladığı yeni bir yazıda platformun logosunun yenilendiğini açıkladı. Yapılan güncelleme ile beraber Google Play Store'un logosu, parlak renklerden arınmış ve yuvarlatılmış köşelere sahip yeni bir tasarım kazandı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Google, kendi uygulama mağazası Play Store'un 10. yıl dönümünü yayınladığı yeni bir yazıyla kutladı. Yazıda, güncel olarak Android cihazlar için on binlerce uygulamaya ev sahipliği yapan platformun önemli bir değişikliğe gideceği açıklandı. Şirket, açıklamasında Google Play Store'un logosunun yenilendiğini duyurdu.

10. yıla özel yayınlanan yazıda, yeni logo da görücüye çıktı. Yeni tasarımda, Google Play Store logosunun parlak renklerden arındırıldığı görüldü. Platform logosu ayrıca, yapılan değişiklikle birlikte daha yuvarlatılmış köşelere sahip bir görünüm kazandı.

Teknoloji devi, paylaşımında yeni logonun Google'ın büyüsünü daha iyi yansıttığına ve Arama, Asistan, Fotoğraflar ve Gmail gibi Google ürünlerinin marka algısıyla daha iyi eşleştiğine dikkat çekti.

GOOGLE PLAY STORE'UN YAŞADIĞI ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLERDEN BAHSEDİLDİ

Bununla birlikte Google, yazıda uygulama mağazasının tarihindeki önemli mihenk taşlarına da yer verdi. Bu kapsamda, okuyuculara Google Play Store'un 2012'den 2022'ye kadar yaşadığı önemli değişikliklerden bahsedildi.