Google, o cihazın çıkış tarihini erteledi! Bu yıl tanıtmayı planlıyordu...

Google, ilk katlanabilir akıllı telefonunun çıkış tarihini 2022 yılı sonundan 2023 yılının bahar aylarına erteledi. Cihazın mevcut versiyonunun, Google'ın istediği kadar eksiksiz durumda olmadığı kaydedildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Analistler tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre; ABD merkezli teknoloji devi Google, ilk katlanabilir akıllı telefonunun çıkış tarihini 2022 yılı sonundan 2023 yılının bahar aylarına erteledi. Cihazın mevcut versiyonunun, Google'ın istediği kadar eksiksiz durumda olmadığı kaydedildi. Gecikmeye ilişkin ilk iddialar, şirketin Mayıs ayı başlarında gerçekleştirdiği "I/O 2022" etkinliğinde cihaza yönelik bir duyuru yapmaması üzerine ortaya atılmaya başlamıştı.

Aksam.com.tr'nin The Verge'den aktardığı habere göre; Google, söz konusu cihaz için 'Pixel Fold" ve "Pixel Notepad" olarak adlandırdığı iki farklı tasarımı test ediyor. Bu tasarımlardan biri, yatay olarak katlanırken diğeri, cihazın dikey yönde katlanmasını sağlıyor.

GOOGLE, "I/O 2022" ETKİNLİĞİNDE BİR DİZİ YENİ ÜRÜN TANITTI

Öte yandan; Google, "I/O 2022" etkinliğinde yeni Pixel akıllı telefonları, kablosuz kulaklığı ve ilk akıllı saat modelini görücüye çıkarmıştı. Şirket ayrıca, gelecek yıl piyasaya sürmek üzere bir Pixel tablet geliştirdiğini açıklamıştı. Etkinlikte izleyiciler, merakla beklenen Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefon modellerine göz atma imkanı da yakalamıştı.