Google, doktor randevusu almayı kolaylaştırıyor! Arama motoruna ekledi...

Google, arama motorundan doktor aratarak randevu alma özelliğini kullanıcı beğenisine sunduğunu duyurdu. Güncel olarak yalnızca ABD ağında kullanıma sunulan ve İngilizce dil desteği bulunan özellik, doğrudan Google arama motoruna entegre edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Google, arama motorundan doktor aratarak randevu alma özelliğini kullanıcı beğenisine sunduğunu duyurdu. Güncel olarak yalnızca ABD ağında kullanıma sunulan ve İngilizce dil desteği bulunan özellik, doğrudan Google arama motoruna entegre edildi. Şirket, randevu alma özelliği için 'MinuteClinic' gibi birçok ortakla iş birliği yaptı.

Aksam.com.tr'nin Beebom'dan aktardığı habere göre; kullanıcılar, artık Google'da herhangi bir doktor veya tıp merkezini arattıklarında o servis sağlayıcıya ilişkin bilgilerin hemen altında bir sonraki boş randevu zamanını görebilecek. Her bir zaman diliminde, ayrı bir randevu alma seçeneği bulunacak ve kullanıcılar, kendilerine uygun olan seçenek üzerinden randevu alabilecek.

GOOGLE, DAHA FAZLA KURUM VE DOKTORLA İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

Google, ilerleyen süreçlerde özelliğe erişimi genişletebilmek için daha fazla sayıda kurum ve doktorla iş birliği yapacak. Yeni özelliğin diğer ülkelerde ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor.