Facebook yorumları, Instagram gönderilerinin altında görülmeye başlayacak

Sosyal medya platformlarına yönelik yaptığı tersine mühendislik işlemleriyle ünlenen Alessandro Paluzzi, Instagram'ın üzerinde çalıştığı 2 yeni özelliği ortaya çıkardı. Ortaya çıkan özelliklerden biri, Facebook yorumlarının yakın zamanda Instagram'da da görünmeye başlayacağına işaret etti. Diğeri ise kısa bir süre önce gündeme gelen mola bildirimine ilişkin detayları gösterdi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Sosyal medya platformlarına yönelik yaptığı tersine mühendislik işlemleriyle ünlenen Alessandro Paluzzi'nin paylaştığı ekran görüntüleri, Instagram'ın üzerinde çalıştığı 2 yeni özelliği daha ortaya çıkardı. Söz konusu özelliklerden birinin, bir Instagram gönderisine gelen Facebook yorumlarının yakında Instagram'da da gönderi altında görünmeye başlayacağına işaret etti. Yorumun yanında, Facebook'tan yapılıp yapılmadığına dair bir ibare yer alacağının da altı çizildi.

Aksam.com.tr'nin Digital Information World'ten aktardığı habere göre; yeni özelliğin aktif hale getirilmesi durumunda, kullanıcılar bir Instagram gönderisini Facebook'ta paylaşınca o gönderiye gelen yorumlar Instagram'da da gönderi altında görülmeye başlanacak. Özelliğin kesin olarak kullanıma sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

INSTAGRAM'IN MOLA BİLDİRİMİ ÖZELLİĞİ, DEVRE DIŞI BIRAKILABİLECEK

Diğer yandan; kısa bir süre önce Instagram, yakında mola bildirimi göndermeye başlayacağına yönelik haberlerle de gündeme gelmişti. Alessandro Paluzzi'nin ekran görüntülerinde ortaya çıkan diğer bilgiler, mola bildirimine ilişkin detayları da gözler önüne serdi.

Paylaşılan bilgilere göre; mola bildirimi özelliği, Instagram kullanıcıları tarafından aktif hale getirilebilecek ve özelleştirilecek. Bu kapsamda; "Hareketlerin" sekmesine, yeni bir bölüm eklenecek. "Mola ver" uyarısını almak isteyen kullanıcılar, bu bölümdeki seçenekleri tercihlerine göre ayarlayıp özeliği aktif hale getirebilecek. Özellikten faydalanmak istemeyen kullanıcılar ise mola bildirimini tamamen devre dışı bırakabilecek.