Evde Kal Türkiye Test Alert Notification nasıl kapatılır? Evde Kal Türkiye Test Alert Notification nedir?

Bugün sabah saatlerinde iPhone kullanıcıları Evde Kal Türkiye Test Alert Notification uyarısı ile karşılaştı. Kısa süre sonra sosyal medya da gündem olan konu hakkında çeşitli araştırmalar yapılıyor. Peki, Evde Kal Türkiye Test Alert Notification uyarısı nedir, ne demek? Evde Kal Türkiye Test Alert Notification nasıl kapatılır?

Evde Kal Türkiye Test Alert Notification uyarısı bugün sabah saatlerinde gündeme geldi. Genel olarak iPhone kullanıcılarında bildirim olarak gelen uyarı sonrası konu kısa bir süre içinde trendlere yükseldi. Peki, Evde Kal Türkiye Test Alert Notification uyarısı nedir, ne demek? Evde Kal Türkiye Test Alert Notification nasıl kapatılır? İşte detaylar...

EVDE KAL TÜRKİYE (TEST ALERT NOTİFİCATİON) UYARISI NEDİR, NE DEMEK?

Evde Kal Türkiye (Test Alert Notification) hakkında henüz bir resmi açıklama Vodafone tarafından yapıldı. Vodafone, "Yaşanan aksaklık ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların sabah saatlerinde telefonlarına Test Alert Notification, Evde Kal Türkiye uyarısı alarm şeklinde geldi. Kullanıcılar sosyal medya üzerinden telefonlarına gelen ekran görüntülerini paylaştı.

TEST ALERT NOTİFİCATİON NASIL KAPATILIR?

Test Alert Notification kapatmak için; Ayarlar > Bildirimler'e gidin. Ekranın en alt kısmına kaydırın. Test Alert Notification