Eminem'in resmi Spotify hesabına türkü yüklendi! Alay konusu oldu...

ABD'li ünlü rap sanatçısı Eminem'in resmi Spotify hesabına, yanlışlıkla aynı isimli türkücünün “Kıvır (Boşveriver)” isimli şarkısı yüklendi. Şarkının Spotify'da aylık 53 milyon dinleyicisi olan Eminem'in profilinde görülmesi, sosyal medyada alay konusu oldu.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Dünyaca ünlü rap sanatçısı Eminem, kısa bir süre önce aylık 53 milyon dinleyicisi olan resmi Spotify hesabında yaşanan bir gelişmeyle gündeme geldi. ABD'li rap sanatçısının hesabına, aynı isme sahip olan Karadenizli bir türkücünün şarkısı yüklendi. "Kıvır (Boşveriver)" isimli şarkının Eminem'in resmi Spotify listesinde görülmesi, özellikle sosyal medyada alay konusu oldu.

Şarkının Eminem'in profiline nasıl girdiği ise henüz açıklanmadı. Yaşanan gelişmeden kısa bir süre sonra birçok sosyal medya kullanıcısı, şarkının profilde görüldüğü ekran görüntülerini alarak esprili paylaşımlar yaptı.

EMINEM'İN LİSTESİNE GİREN ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan gelişme sonrası; Eminem'in listesine giren Kastamonulu şarkıcı Emine Şahin, olaya ilişkin açıklama yaptı. Hayranı olduğu rap sanatçısının listesinde yer almanın şaşırtıcı olduğunu belirten türkücü, listeye giren şarkının ilk eseri olduğunu dile getirdi.

Şahin, açıklamasında ayrıca "Yıllardır severek takip ettiğim ve büyük hayranı olduğum Amerikalı sanatçı Eminem'in Spotify sayfasında gezerken kendi eserimi gördüm. Şaşırdım; adeta aptallaştım. Bunun şans eseri olduğunu düşünüyorum. Listeye giren ilk Türk sanatçısı olarak o listeye girmemden dolayı da çok gururlandım. Eminem'in sayfasında hayranları, bizim birlikte düet yapmamızı istiyor. Kendisinin Türkiye'de konser vermesini ve birlikte düet yapmayı çok isterim. Eminem beni paylaştığı için çok mutluyum. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.