Eminem ve Snoop Dogg'dan NFT'li klip! Avatarları oynadı...

‘Bored Ape Yacht Club' NFT koleksiyonu, ABD'li rap müzik sanatçıları Eminem ve Snoop Dogg ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında ikili, kliplerinde NFT versiyonları olarak rol aldı. Eminem ve Snoop Dogg'un klibinin yayınlanmasının ardından ApeCoin'in değeri, 24 saat içerisinde yüzde 22 arttı.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Daha önce dünyaca ünlü isimlerle NFT anlaşmaları yapan popüler 'Bored Ape Yacht Club' NFT koleksiyonu, bu kez de ABD'li rap müzik sanatçıları Eminem ve Snoop Dogg ile klip anlaşması yaptı. İş birliği kapsamında ikili, kliplerinde NFT versiyonları olarak göründü. Klip, yayınlandığı hafta sonu boyunca 7,5 milyondan fazla kez izlendi. Eminem ve Snoop Dogg'un klibinin yayınlanmasının ardından ApeCoin; 24 saat içerisinde yüzde 22, toplamda ise yüzde 35 değerlendi.

Aksam.com.tr'nin Decrypt.co'dan aktardığı habere göre; videoda, Eminem ve Snoop Dogg'un Bored Ape avatarlarının animasyonlu bir versiyonu kullanıldı. İkilinin "From the D 2 the LBC" isimli teklisi, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen ApeFest isimli özel festivalde de canlı olarak yayınlandı. Etkinlik, New York'taki "NYC.NFT" konferansı kapsamında düzenlendi.

EMINEM VE SNOOP DOGG'UN KLİBİ, APECOIN'İN TEKRAR DEĞERLENMESİNE YOL AÇTI

Öte yandan, 'Otherside' isimli metaverse platformunda gerçekleştirilen sanal arazi satışları da ApeCoin'in fiyatının artmasına neden olmuştu. Nisan ayı sonlarında ApeCoin, 27 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Fakat daha sonra, yüzde 65'lik bir düşüş gözlemlenmişti. Eminem ve Snoop Dogg'un klibi ise ApeCoin'in tekrar değerlenmesine yol açtı.