Elon Musk, Twitter çalışanlarıyla ilk toplantısını yapacak! Soruları yanıtlayacak...

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, 16 Haziran tarihinde katılacağı sanal bir toplantıda Twitter çalışanlarının sorularını yanıtlayacak. Bu gelişmeyle birlikte; Elon Musk, Twitter'ı 43 milyar dolara satın almayı teklif etmesinin ardından ilk kez doğrudan şirket çalışanlarına hitap etmiş olacak.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın çalışanlara gönderdiği yeni bir mektup; Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın, 16 Haziran tarihinde sanal bir şirket toplantısına katılacağını ve platformu satın alması hakkındaki çalışan sorularını yanıtlayacağını ortaya çıkardı. Bu gelişmeyle birlikte; Elon Musk'ın, Twitter'ı 43 milyar dolara satın almayı teklif etmesinin ardından ilk kez doğrudan şirket çalışanlarına hitap etmiş olacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; Twitter çalışanları, 15 Haziran'dan itibaren sorularını göndermeye başlayacak. Şirketin pazarlama müdürü Leslie Berland, söz konusu sanal toplantıyı yönetecek. Çalışanlar; işten çıkarmalar ve Donald Trump gibi kullanıcıların platform yasaklarının iptal edilip edilmeyeceği gibi satış anlaşmasının duyurulmasından bu yana endişe duydukları konulara ilişkin sorular sorabilecek.

Parag Agrawal'ın mesajına göre, son birkaç hafta içerisinde gündeme gelen konu başlıkları ve sorular da sanal toplantı sırasında ele alınacak. Tüm bu başlıklara ilişkin sorular, Musk tarafından yanıtlanacak.

ELON MUSK, TWITTER'I ANLAŞMADAN VAZGEÇMEKLE TEHDİT ETMİŞTİ

Öte yandan; Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter'ın platformdaki 'bot' ve 'spam' hesapların sayısını olduğu gibi açıklamaması durumunda satın almadan vazgeçeceğini açıklamıştı. Bu nedenle, satış anlaşmasının güncel olarak belirsiz bir durumda olduğu ifade edilmişti. Yapılacak sanal toplantının, anlaşmanın akıbetini de belirleyebileceği tahmin edildi.