Eğitime 'vitamin' takviyesi

Sebit'in yapay zekâ destekli eğitim uygulaması Vitamin İlkokul; 3D aminasyonları ve etkileşimli yapısıyla tatilde de kalıcı öğrenmeyi destekliyor. Uygulama sunduğu özgün içeriklerle öğretmenler için dersleri zenginleştiriyor.

Türk Telekom iştiraki Sebit'in geçtiğimiz eğitim öğretim yılında ilkokul öğrencileri için hizmete sunduğu Vitamin İlkokul ürünü; interaktif etkinlikleri, 3D animasyonları ve etkileşimli yapısıyla tatillerde de kalıcı öğrenmeyi destekliyor. Eğitim uzmanları tarafından yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda tasarlanan Vitamin İlkokul, soyut durumları somutlaştıran örnekler ve analojiler sayesinde çocukları keşfetme yolculuğuna çıkararak öğrenmeyi kalıcı hâle getiriyor. Vitamin İlkokul, çok sayıda etkinlik ve alıştırma imkânı sunarak öğrencilerin yıl içinde öğrendiklerini tatil dönemlerinde de pekiştirmelerini sağlıyor.

DERSLER ZENGİNLEŞİYOR

Yapay zekâ destekli Vitamin İlkokul'da 2D ve 3D animasyonlardan oluşan konu anlatımları, sınıf etkinlikleri, çalışma soruları dokümanları, özetler, interaktif etkinlikler, testler ve alıştırmalardan oluşan dijital içerikler eğitsel bir akışla öğrenciye sunuluyor. Vitamin İlkokul'un kişisel takibe olanak sağlayan yapay zekâ desteği sayesinde veliler ve öğretmenler, öğrencilerin çalışmalarını yakından takip edebiliyor. Vitamin İlkokul, yüksek görsel ve işitsel kaliteye sahip özgün içerikleri sayesinde öğretmenlere derslerini zenginleştirme fırsatı sunuyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılında Vitamin İlkokul'un basılı kaynakları ve ders kitapları da öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımına sunulacak.