Dogecoin kurucusundan şaşırtan Elon Musk yorumu! “İnsanları kandırıyor...”

Popüler kripto para birimi Dogecoin'in kurucu ortaklarından Jackson Palmer, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Palmer, açıklamasında Elon Musk'ın kendisini Tony Stark sandığına ve bir dolandırıcı olduğuna işaret etti.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Dogecoin'in kurucu ortakları arasında yer alan Avustralyalı yazılım mühendisi Jackson Palmer, sık sık Dogecoin'e ilişkin paylaşımlarıyla gündeme gelen ve popüler kripto para biriminin değer kazanıp kaybetmesine yol açan dünyaca ünlü CEO Elon Musk ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Palmer, açıklamasında Elon Musk'ın insanları kandırdığına ve bir dolandırıcı olduğuna işaret etti.

Aksam.com.tr'nin U Today'den aktardığı habere göre; Dogecoin kurucusu, Musk'ın bilgiliymiş gibi davrandığını ve beyan ettiği kadar yüksek bilgiye sahip olmadığını dile getirdi. Musk'ın Twitter'ı satın alma girişimine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Palmer, dünyaca ünlü CEO'nun sadece anlaşmazlık çıkararak platformu yok etmek ve alternatif bir platform kurmak istediğini belirtti.

"ELON MUSK, KENDİSİNİ 'TONY STARK' SANAN BİR TAKİPÇİ KİTLESİNE SAHİP"

Palmer ayrıca, Elon Musk'ın piyasalarda iniş-çıkışlara yol açan Dogecoin paylaşımlarına da eleştiri getirdi. Ünlü kurucu, Musk'ın bu paylaşımlar aracılığıyla kendisinin 'Tony Stark' olduğunu düşünen yeni bir sadık takipçi kitlesi oluşturarak egosunu tatmin ettiğini ifade etti.

Öte yandan; daha önce yaptığı paylaşımlarla Dogecoin'in sık sık değer kazanmasına yol açan Elon Musk, geçen yıl CEO'su olduğu Tesla'nın kıyafet, çanta, anahtarlık ve aksesuar gibi yan ürünlerinde Dogecoin ile ödeme kabul etmesinin önünü açmıştı. Musk, kısa bir süre önce kurucu CEO'su olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in de benzer şekilde şapka, çanta, anahtarlık ve poster gibi ticari ürünlerinde Dogecoin ile ödeme kabul etmeye başlayacağını açıklamıştı.