Dijital içecek, gerçek dünyaya geliyor! Fortnite'ta tanıtılmıştı...

Coca-Cola, ilk kez ‘Fortnite' oyununda tanıttığı ve piksel lezzetli olduğunu ifade ettiği ‘Coca-Cola Zero Sugar Byte' isimli dijital içeceğini gerçek dünyada satışa sunacağını duyurdu. Dijital içeceğin, ikili paketler halinde piyasaya sürüleceği ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Coca-Cola, ilk kez bir video oyununda görücüye çıkardığı ve piksel tadında olduğunu söylediği 'Coca-Cola Zero Sugar Byte' isimli dijital içeceğini gerçek dünyada da satışa sunacağını açıkladı. Tüketicilerin, yeni soda aromasını 'Coca-Cola Creations' portalı üzerinden satın alabileceği ifade edildi.

Aksam.com.tr'nin Dot Esports'tan aktardığı habere göre; içecek, 350 mililitrelik teneke kutularda 2'li paketler halinde satılacak. Kutulardan biri, müşterilerin içeceği tatması için kullanıma sunulacak. Diğer kutu ise koleksiyon ürünü olarak kullanılabilecek. Satışlar, 2 Mayıs'ta başlayacak.

DİJİTAL İÇECEK, İLK OLARAK FORTNITE'TA TANITILDI

Öte yandan; yeni hamle, Coca-Cola'nın Starlight isimli yeni içeceğini tanıtmasının hemen ardından geldi. Riot Games ile iş birliği içerisinde geliştirilen Coca-Cola Zero-Sugar Byte, ilk olarak popüler video oyunu Fortnite'ta tanıtılmıştı. Dijital tanıtım, oyun tutkunlarına içeceği sanal olarak deneyimleme imkanı tanımıştı. Video oyunu içerisinde yapılan tanıtım ayrıca, popüler atıştırmalık markalarının pazarlama stratejilerini giderek daha da artan oranda oyun-severlere kaydırdığını da kanıtlamış oldu.