Dev buluşma 17 Ağustos'ta! ASELSAN 250 ürünle IDEF'te görücüye çıkacak

ASELSAN, Türk mühendisliğinin ürünü olan geniş yelpazedeki çözümleriyle, her yıl olduğu gibi bu yıl da IDEF'21 Fuarı'nda 250'den fazla ürün ve sistemini sergileyecek.

17-20 Ağustos'ta İstanbul'da düzenlenecek fuarda ASELSAN 7 bin metrekareyi aşan sergileme alanıyla ziyaretçilerini karşılayacak.

GURUR SERGİSİ

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Haluk Görgün, şirketin, IDEF Fuarı'nın en büyük katılımcısı olduğunu belirterek, "Global çapta savunma ve teknoloji alanında ülkemiz adına liderliği temsil eden ASELSAN'ımız bu yıl da fuarda yüzlerce ürününü sergileyecek. Bu ürünlerin her birinin arkasında milletimizden aldığımız güçle çalışanlarımızın emeğinin birleşmesinden doğan büyük bir değer var" değerlendirmesinde bulundu. Görgün'ün verdiği bilgiye göre şirket, bu yıl ilk kez 'Millileştirilmiş Ürünler' sergisi de düzenleyecek.

İlk kez sergilenecek sistemler arasında yeni nesil ihlal tespit sistemi MİDAS-3, lazer hedef işaretleme cihazı olan ENGEREK-2, insansız hava araçları için geliştirilmiş CATS Elektro-Optik Sistemi'nin geliştirilmiş versiyonu ASELFLIR-500, yeni geliştirilmiş insansız kara, hava ve deniz araçları yer alacak. Bu arada ASELSAN, sürdürülebilirlik çalışmalarına IDEF'te de atıfta bulunacak. Bu kapsamda stant alanında canlı ağaçlara ve 5 bin kökten fazla canlı bitkiye yer verilecek.