Cyberpunk 2077'den 3 yeni fragman yayınlandı

Cyberpunk 2077 Wire etkinliğinin ikinci bölümü 10 Ağustos tarihinde yapıldı. CD Projekt Red'den 3 yeni Cyberpunk 2077 fragmanı geldi.

Bu yılın en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077 hakkında paylaşılan her detay, meraklılarını biraz daha sabırsızlaştırıyor.

Paylaşılan ilk fragman Hayat Yolları (Lifepaths) adıyla paylaşıldı. Bu fragmanda oynayacağınız karakterin geçmişini seçme ekranına yer verildi. Karakter geçmişi olarak 3 başlık gösterildi. Bunlar Sokak Çocuğu (Street Kid), Göçebe (Nomad) ve Şirketçi (Corpo). Seçeceğiniz bu geçmişlere göre karakterinizin konuşmaları, ilişkileri ve hayat tarzları değişken olacağı belirtildi.

İkinci fragman Yıkım Araçları (Tools of Destruction) başlığıyla paylaşıldı. Adından da anlaşılacağı gibi oyunda kullanabileceğiniz ana silahlara ve silah eklentilerine yer verildi.

Son gösterilen fragman ise Samuray Olmak: Reddedildi (Refused: Becoming SAMURAI) başlığı ile paylaşıldı. Bu fragmanda ise oyunun müziklerini yapan ekiple söyleşilere yer verildi.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek ve Google Stadia'nın sürümü aynı yıl piyasada olacak. Oyunu aynı yıl satın alanlar Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarında da oynanabilecek. Ön siparişe açılmış olan oyun Epic Store ve Steam’de 249 TL’den, Playstation Store’da 459 TL’den ve Xbox One mağazasında ise 468 TL’den satılmakta.