Caviar, altın kaplama iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'ı satışa sundu

Teknolojik ürünlerin lüks tasarım versiyonlarını üreten Caviar, altın kaplama iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'ı 42 bin 380 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Konfigürasyonlarına göre fiyatı değişiklik gösteren modeller için açıklanan en yüksek fiyat etiketi, 48 bin dolar oldu.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Teknolojik ürünlerin lüks tasarım versiyonlarını üreten Rusya merkezli Caviar, 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen çevrim içi etkinlikte görücüye çıkarılan iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'ın altın kaplama versiyonlarını satışa sundu. Fiyatı konfigürasyonlarına göre değişiklik gösteren modeller, 42 bin 380 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bununla birlikte; altın kaplama iPhone'lar için açıklanan en yüksek fiyat etiketi, 48 bin dolar oldu.

Aksam.com.tr'nin News18'den aktardığı habere göre; Caviar, özel tasarım iPhone 13 modellerinin ön ve arka gövdesini tamamen altınla kapladı. Uygulanan altın kaplama üzerindeki işleme detaylar ise cihazları çok daha benzersiz bir hale getirdi. Arka gövdede ayrıca, 8 adet elmas kullanıldığı belirtildi. Şirket, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için oluşturduğu özel tasarıma "Pure Gold" adını verdi.

ÖZEL TASARIM iPHONE'LAR, 128 GB VE 1 TB ARALIĞINDAKİ TÜM DEPOLAMA ALANI SEÇENEKLERİYLE SATIŞA SUNULUYOR

Diğer yandan; Caviar, uygulanan altın kaplamanın telefonun ağırlığını ciddi oranda etkilemediğine işaret etti. iPhone 13 Pro'nun 170 gram, iPhone 13 Pro Max'ın ise 200 gram ağırlığında olduğu kaydedildi. Özel tasarım iPhone'lar, 128 GB ve 1 TB aralığındaki tüm dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunuldu. Fiyatların, depolama alanı seçeneklerine göre değişiklik gösterdiğinin de altı çizildi.