Canlı yayında tarih verdi! Heyecanlandıran KIZILELMA açıklaması!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan canlı yayında heyecanlandıran KIZILELMA açıklaması geldi. Erdoğan, ''Selçuk Bey'in ifadesine göre, bir ay içerisinde Kızılelma'yı uçurma durumu olabilir. Tabii çok muhteşem bir eser olacak. Allah mahcup etmesin.'' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğa'ın, Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'nda yaptığı konuşmadaki KIZILELMA açıklaması heyecan yarattı.

Erdoğan, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'ya ilişkin, "Çok fazla sürmeyecek. Selçuk Bey'in ifadesine göre, herhalde bir ay içerisinde Kızılelma'yı uçurma durumu olabilir. Çok da muhteşem bir eser olacak. Gerçekten Kızılelma'yı yakalayacağız" dedi.

Erdoğan, Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen Samsun Gençlik Buluşmaları'nda gençlerin sorularını yanıtladı.

"BİR AY İÇERİSİNDE KIZILELMA'YI UÇURMA DURUMU OLABİLİR"

Erdoğan Erdoğan, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'daki son durumun sorulması üzerine, "Kızılelma çok fazla sürmeyecek. Selçuk Bey'in ifadesine göre, herhalde bir ay içerisinde Kızılelma'yı uçurma durumu olabilir. Çok da muhteşem bir eser olacak. Allah mahcup etmesin. Gerçekten Kızılelma'yı yakalayacağız." cevabını verdi.