Brawl Stars STU yeni karakteri yayınlandı! Brawl Stars STU ne zaman gelecek?

Brawl Stars STU ne zaman gelecek sorusu, gündemde yerini aldı. Yeni karakter Türkiye'deki oyuncular tarafından merak edildi. Brawl Stars konu hakkında Twitter hesabından paylaşım yaptı. Peki, Brawl Stars STU ne zaman gelecek? Brawl Stars STU yeni karakteri saat kaçta açılacak? Supercell tarafından kullanıcıları sunulan oyun be yeni karakter hakkında tüm detaylar sizlerle..

Brawl Stars STU için tarih verildi. Türkiye'de birçok kullanıcısı bulunan oyun için yeni karakter çıkıyor. Oyuncular arasında heyecanlı bekleyiş sürerken konuya yönelik açıklama Brawl Stars Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama geldi. Çok oyunculu strateji oyunu Brawl Stars STU ne zaman gelecek? Brawl Stars STU yeni karakteri saat kaçta açılacak?

BRAWL STARS STU NE ZAMAN GELECEK?

Konu hakkından Brawl Stars Türkiye resmi Twitter hesabı açıklama yaptı. Birbirinden farklı yeteneklerle oluşan oyun, yeni karakter için oynayıcılar 10 bin kupada alabilme imkanına sahip olacak.

Oyunun resmi sitesinde 10.000 kupada Stu'yu alabilirsiniz açıklaması yapıldı. Oyun şimdi Brawl Stars üzerinden yayınlandı.

BRAWL STARS HAKKINDA

Brawl Stars, Supercell tarafından ilk olarak 15 Haziran 2017'de, beta sürümü çıkartılmış hızlı tempolu freemium çok oyunculu bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Küresel yayın tarihi 12 Aralık 2018'dir. Oyun 9 Haziran 2020'de Çin'e yayınlandı. Oyunun Çin versiyonu bağımsız bir uygulamadır ve özel Çin sunucularına sahiptir.

BRAWL STARS NASIL OYNANIR?

Brawl Stars, çeşitli oyun modlarında, karakterler aracılığıyla rakip takımı veya oyuncuları alt etmek üzerine kurulmuş bir oynanışa sahiptir. Oyuncular, her biri kendi ana saldırısına sahip olan birkaç savaşçı arasından seçim yapabilir ve düşman savaşçılarına saldırıp hasar verirken, daha çok hasar veren süper güçlerini doldururlar. Her savaşçının Brawl Pass'teki kutulardan veya savaşçı maksimum seviyeye ulaştığında oyun içi dükkanda bulunabilen "aksesuar" ve "yıldız gücü" adı verilen kilitlenebilir (pasif) bir yeteneği vardır. Buna ek olarak, dükkanda savaşçının görünümünü, animasyonlarını veya seslerini değiştirebilecek "kostümler" satın almak mümkündür. Oyunda çeşitli oyun modları ve karakterler vardır.