Brawl Stars ne zaman kapanıyor? Brawl Stars kapanacak mı?

Çok oyunculu bir oyun olan Brawl Stars'ın kapanacağı iddiası gündeme geldi. Brawl Stars ne zaman kapanıyor? Brawl Stars kapanacak mı? gibi soruların yanıtları ise tüm oyun severler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Brawl Stars, Supercell tarafından ilk olarak 15 Haziran 2017'de, beta sürümü çıkartılmış hızlı tempolu freemium çok oyunculu bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak biliniyor. Brawl Stars ne zaman kapanıyor? Brawl Stars kapanacak mı? gibi soruların yanıtları son zamanlarda araştırılmaya başlandı.

BRAWL STARS KAPANACAK MI?

Sevilen oyunun 2021 yılında kapanacağı iddia edildi. Supercell, Brawl Stars'ın kapanması ile ilgili bir açıklama yapmadı. Bu da, Brawl Stars'ın kapanması gibi bir durum olmadığını gösteriyor.

BRAWL STARS NEDİR?

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan Brawl Stars, başlamadan önce bir karakter seçmeniz gerekir. Oyunda toplam 44 karakter yer almaktadır. Karakterlerin kendine has yetenekleri ve süper özelliği bulunduğu oyunda karakter türleri şu şekildedir:

Yakın menzil

Orta menzil

Uzun menzil

Suikastçılar

Atıcılar

Destekçiler

Şifacılar

Mobil cihazlar için hızlı, 3'e 3 oynanan çok oyunculu bir savaş oyunu! Üç dakikadan kısa süren çeşitli oyun modlarında arkadaşlarınızla birlikte veya tek başınıza oynayın.

Güçlü süper özelliklere sahip onlarca savaşçıyı açın ve yükseltin. Savaşçılarınızı yıldız güçleri ve aksesuarlarla daha da güçlü hale getirebilirsiniz! Özel kostümler toplayın ve farkınızı ortaya koyun. Brawl evreninin dört bir yanındaki gizemli mekanlarda savaşın.