Bitcoin ile ilgili şaşırtan tahmin! Milyon dolarları görebilir...

Kripto para piyasalarına ilişkin kısa bir süre önce yapılan şaşırtıcı bir tahmin, Bitcoin'in 1,3 milyon doları görebileceğine işaret etti. Yatırımcıların, bu hafta kripto para piyasalarında büyük sürprizlere hazırlandığı dile getirildi. Bitcoin, güncel olarak 45 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Kısa bir süre önce kripto para piyasalarına ilişkin yapılan oldukça şaşırtıcı bir tahmin, Bitcoin'in değerinin yakın zamanda 1,3 milyon doları görebileceğine işaret etti. Yatırımcıların, bu hafta kripto para piyasalarında büyük sürprizlere hazırlandığı dile getirildi.

Aksam.com.tr'nin Forbes'den aktardığı habere göre; Bitcoin, geçen yıl 70 bin dolara kadar yükselerek tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Fakat popüler kripto para birimi, daha sonra 35 bin dolar seviyesine kadar gerilemişti. Bitcoin'in, güncel olarak 45 bin dolar seviyesinden işlem gördüğü de biliniyordu.

"BITCOIN İÇİN GERÇEKÇİ BİR ÖNGÖRÜ DEĞİL"

Analistler, Bitcoin'e ilişkin 1,3 milyon dolarlık dramatik fiyat tahmininin gerçekçi bir öngörü olmadığına işaret etti. Öte yandan; Ethereum, yükselişini sürdürürken Bitcoin'in de yakın bir zamanda 100 bin dolar seviyesine ulaşabileceği belirtildi. ABD'nin piyasa değeri açısından en büyük bankası olan J.P. Morgan ise yatırımcıların, Bitcoin yerine Ethereum'u tercih ettikleri konusunda uyardı.