Binance, kredi kartı çıkardı! O ülkede kullanıma sundu...

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Arjantin'de ödeme altyapısı şirketi Mastercard ile iş birliği içerisinde bir kredi kartı kullanıma sundu. Bu gelişmeyle birlikte Arjantin, Binance Card'ın kullanıma sunulduğu ilk Latin Amerika ülkesi oldu.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Kripto para borsası Binance, Arjantin'de ödeme altyapısı şirketi Mastercard ile iş birliği yaparak bir kredi kartı kullanıma sundu. Binance Card isimli kredi kartının, kripto parayı otomatik olarak yerel itibari para birimlerine dönüştürdüğü ifade edildi. Bu gelişmeyle birlikte Arjantin, Binance Card'ın kullanıma sunulduğu ilk Latin Amerika ülkesi oldu.

Aksam.com.tr'nin PR Newswire'dan aktardığı habere göre; güncel olarak deneme aşamasında olan kartın, yakın zamanda geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor. Şu anda geçerli bir kimlik ve Binance hesabına sahip olan tüm Arjantinliler, kartı kullanabiliyor. Kripto para odaklı kredi kartının, kripto parayla ödeme işlemlerini standart bir prosedür haline getireceği tahmin ediliyor.

BINANCE CARD, SATIN ALIMLARDA YÜZDE 8'E KADAR KRİPTO PARA KAZANDIRIYOR

Öte yandan; Binance Card, 90 milyondan fazla perakende mağazası veya çevrim içi mağazada kullanılabiliyor. Seçili satın alımlar, kullanıcılara yüzde 8'e kadar kripto para kazandırıyor. Binance, kartın ATM'lerde de ücretsiz olarak kullanılabildiğine işaret ediyor. Kullanıcılar, hesap özetlerine Binance'in mobil uygulaması üzerinden erişebiliyor ve hesabını yönetebiliyor.