Assassin's Creed Valhalla görücüye çıktı

Ubisoft, dijital konferansı Ubisoft Forward'da, oyuncular için Assassin's Creed Valhalla'yı detaylı bir oynanış videosuyla birlikte görücüye çıkardı.

Assassin’s Creed Valhalla’nın yayınlanan yeni oynanış videosunda, oyuncuların çift silah kuşanma, akın etme, saldırılar düzenleme ve açık dünya etkinlikleri de dahil olmak üzere keyif alabilecekleri yeni özellikleri gösterdi.

Assassin’s Creed Valhalla’da şimdiye kadar görülmemiş en çok çeşitliliğe sahip düşmanlara karşı baltaları, kılıçları ve hatta kalkanları çift elle kullanabilecek. Ek olarak, meşhur Assassin’s Creed Gizli Bıçağı oyuna tekrar ekleniyor. Oyuncular, düşman seviyesi ne olursa olsun varolan mini bir oyunla gizli bıçağı kullanarak düşmanlara tek vuruşta suikast yapılmasına izin verecek.

Britanya adasında geçecek olan Assassin’s Creed Valhalla, eski oyunlarda olduğu gibi harita üzerinde oyunculara benzersiz ve şaşırtıcı karakterlerle ve çeşitli nefes kesici manzara deneyimleri yaşatacak.

Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed Valhalla dünya çapında 17 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC'de Epic Games Store ve Ubisoft Store’da çıkacak.

Far Cry 6 çıkış tarihi açıklandı

Watch Dogs: Legion çıkış tarihi duyuruldu