Apple'ın kurucu ortağı Wozniak: “iPhone 12 ile 13 arasındaki farkı anlayamadım”

Apple'ın kısa bir süre önce özel bir uzay şirketi kurduğunu duyuran kurucu ortağı Steve Wozniak, Yahoo News'e yaptığı açıklamada yeni nesil iPhone ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. iPhone 12 ve iPhone 13 arasındaki farkı anlayamadığını dile getiren Wozniak, ''İçindeki yazılım eski iPhone'lar için de geçerli; sanırım iyi olan kısmı bu'' ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, kısa bir süre önce Yahoo News'e yaptığı bir açıklamada Eylül ayında tanıtılan yeni nesil iPhone ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Yeni modelin tasarımını eleştiren Wozniak, iPhone 12 ile iPhone 13 arasındaki farkı anlayamadığını dile getirdi. Şirket kurucusu, açıklamasında ayrıca "İçindeki yazılım eski iPhone'lar için de geçerli; sanırım iyi olan kısmı bu" ifadelerine yer verdi.

Bununla birlikte; Wozniak, Apple Watch'un yeni sürümündeki iyileştirmelerin önceki versiyonuna kıyasla övgüye değer pek bir şey barındırmadığını da sözlerine ekledi.

Diğer yandan; iPhone 13 ailesi, bu yılın Eylül ayında yapılan çevrim içi bir tanıtım etkinliğinde görücüye çıkarılmış ve piyasaya sürülmüştü. Selefine benzer bir tasarıma sahip olan cihaz; daha uzun bir batarya ömrü, kamerasında 'Sinematik Mod' desteği, daha dayanıklı bir ekran ve daha gelişmiş bir kamera kurulumu ile gelmişti.

WOZNIAK, DAHA ÖNCE DE BENZER AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Steve Wozniak ise bu yılın Eylül ayında Privateer Space adında özel bir uzay girişimi şirketi kurduğunu duyurmuştu. 1985 yılında Apple ile yollarını ayıran şirket kurucusu, daha önce 2017 yılında da kendisine gönderilen iPhone X'i beğenmediğini ve iPhone 8'i kullanmaya devam edeceğini söylemişti. Wozniak ayrıca, iPhone 8'in de iPhone 7 ve iPhone 6'ya belirgin bir şekilde benzediğini dile getirmişti.