iPhone 7 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

iPhone 7’nin tanıtım tarihi olarak her iPhone serisinde olduğu gibi Eylül ayında olacak. Teknoloji tutkunları iPhone 7'nin Türkiye fiyatı ve çıkış tarihini çok merak ediyor.

Herkes iPhone 7'nin satış fiyatını ve ne zaman çıkacağını merak ediliyor. iPhone 7'lerle ilgili en dikkat çekici farkın kamera tarafında olması bekleniyor. iPhone 7'lerde kuvvetle muhtemel kulaklık girişi yer almayacak. Bunun yerine Bluetooth teknolojisi ve/veya şarj yuvasına takılacak. Bu arada Foxconn çalışanları üzerinden sıza bilgiler, iPhone 7’de çift kamera olmayacağı yönündeydi fakat dün gelen bilgilere göre yeni iPhone’larda çift arka kamera yer alacak.

iPHONE 7 TÜRKİYE FİYATI KAÇ PARA?

Apple‘ın her yıl iPhone modellerine zam yaptığını görüyoruz. Bu zam Amerika’da olmasa da hem Avrupa hem Asya hem de ülkemizde fiyatların bir önceki nesilden daha pahalıya satılmasına sebep oluyor. iPhone 7, 16 GB değil de 32 GB versiyon ile gelirse 3.599 TL‘den aşağı olacağını kesinlikle beklemeyin zira şu anda 16 GB iPhone 6S‘in 3.099 TL‘den satışta olduğunu hatırlatalım.