Apple, bugün WWDC 17 etkinliğinde hangi ürünlerini tanıtacak?

Apple, 5-9 Haziran 2017 tarihleri arasında California San Jose'deki McEnery Convention Center'da düzenlenecek olan geleneksel Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 17) yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Apple’ın bugün düzenlenecek WWDC’de, ‘Files’ adlı resmi bir dosya yöneticisini tanıtacağı da şirkete yakın kaynaklar tarafından açıklandı.

1

Apple, 5-9 Haziran 2017 tarihleri arasında California San Jose'deki McEnery Convention Center'dadüzenlenecek olan geleneksel Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) yeni ürünlerini ve en son teknolojilerini tanıtmaya hazırlanıyor.

iOS 11

ios11 ile Apple'ın cep telefonlarına dark mode'u getirmesi bekleniyor. Yeni özellikle ekran karanlık olacak. Bu özellik kullanıcıların uzun süredir istediği ve beklediği bir özellikti.

iPad Pro

Bu akşam ayrıca iPad'lere fazla bir değişiklik getirmeyen Apple'ın bu sefer bir sürpriz yapması da bekleniyor. Microsoft'un Surface Pro ürünü ile yarışan Apple'ın yeni iPad Pro'yu tanıtması bekleniyor.

Siri

İlki 2011 yılında iPhone 4s ile hayatımıza giren Siri ise yıllar içerisinde işlevsel olarak kendisinden daha kullanışlı ve

akıllı olan Google Assistant ve Amazon'un Alexa'sı ile popülaritesini kaybetmişti. Apple'ın bu gece Siri ile ilgili bir
açıklama yapması da bekleniyor.

macOS 

Geçen sene duyurulan OS X'i bir kenara bırakırsak bu seneki MacOS'un tüm Apple ürünleri ile kesintsiz entegrasyonunun olması bekleniyor. Geçen sene duyurulan OS X'i bir kenara bırakırsak bu seneki MacOS'un tüm Apple ürünleri ile kesintsiz entegrasyonunun olması bekleniyor. Geçen yılki MacOS Sierra sayesinde Apple watch'unuz ile Macbook'larınızı açabiliyordunuz. Apple Pay aracılığıyla Siri'yi kullanarak ödeme yapabiliyordunuz.

watchOS ve tvOS

Apple Watch ve Apple Tv çok fazla insan tarafından tercih edilmediği için konuyla ilgili güncellemeler kestirilemiyor.

Apple Watch her zaman sağlık konularıyla öne çıktığı için watch0S 4'e glükoz monitörleri ve uykusayar eklenebilir.

DİĞER BÜYÜK SÜRPRİZLER - iPad Pro - INTEL - SİRİ HOPARLÖR

-10.5 inçlik iPad Pro'nun yepyeni bir tasarımla ortaya çkması bekleniyor.

-Yeni Macbook modelleri Intel'in son işlemcileriyle görücüye çıkacak.
-Siri'nin akıllı hoparlörünün Amazon Echo ve Google Home ile büyük bir rekabete girmesi bekleniyor.