Apex Legends gelecek ay yeni bir karakterle karşınızda! Apex Legends 8. sezon fragmanı yayında!

Merakla beklenen Apex Legends 8. sezon fragmanı yayınlandı. Apex Legends, PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One'da mevcuttur. Apex Legends, yeni güncellemeyle birlikte Apex Oyunlarına girecek olan Sezon 8: Mayhem'in yanı sıra bir sonraki Legend'ı da duyurmuş oldu.

Apex Legends'ın sekizinci sezonu Mayhem, 2 Şubat'ta yayınlanacak. Deneyimli oyuncuların şimdiye kadar hiç şüphesi olmadığı için, yeni bir sezonda karşımıza çıkan yeni bir karakter Fuse adıyla anılıyor. İşte Apex Legends 8. sezon fragmanı ve Fuse'un patlayıcılarla olan aşkının öyküsü

Apex Legends 8. Sezon önümüzdeki ayın başlarında 2 Şubat'ta başlıyor.

APEX LEGENDS 8. SEZON


Dört dakikalık video, Fuse’un patlayıcılarla olan aşkının öyküsünü anlatıyor; bu, kendisinin ve en iyi arkadaşının bir zamanlar ana gezegenleri Salvo'daki özgürlük savaşçılarına ait olan "kanlı güzel bir el bombasını" ortaya çıkardığı çocukluk dönemine kadar uzanıyor. Fuse ve arkadaşı, 80'lerin saçı metal benzeri bir şarkının melodisiyle her türlü maceraya birlikte giderler, ancak Avustralyalı aksanlı maço adam Salvo'nun dövüş çukurlarında çatışmaya girdiğinde ilişkileri kopmaya başlar.

Salvo sonunda, yukarıda bahsedilen özgürlük savaşçılarına saygı duyarak büyüyen Fuse'un arkadaşının dehşetine düşecek şekilde Sendika gezegenleri grubuna katılır. Tam o sırada Fuse, Apex Oyunları için Salvo'dan ayrıldığını duyurur. Ateşkes teklif eder, ancak kızgın ve sinirli olup kavga çıkarır. Mücadelelerinin sonunda, Chekov'un el bombası patlar ve Fuse, sağ kolunun havaya uçtuğunu görür.