Amazon Prime Day'in Türkiye tarihi belli oldu! 1 hafta sürecek...

Amazon, pek çok kategoride indirim sunduğu ‘Amazon Prime Day' kampanyasının Türkiye tarihini açıkladı. 18-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan indirim günlerinden faydalanmak isteyen kullanıcıların, Amazon Prime abonesi olmaları gerektiği ifade edildi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

E-ticaret devi Amazon'un milyonlarca kullanıcı tarafından heyecanla beklenen alışveriş festivali 'Amazon Prime Day'in Türkiye tarihi belli oldu. Pek çok kategoride yüzlerce üründe indirim fırsatları sunan kampanyanın, Türkiye'de farklı tarihlerde gerçekleşeceği belirtildi. Tüm dünyada 12-13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Amazon Prime Day için belirlenen Türkiye tarihleri ise 18-25 Temmuz arası oldu. Kampanyanın Türkiye'de tüm dünyadan farklı olarak 1 hafta sürecek olması ise dikkat çekti.

Aktarılan detaylara göre; Amazon Prime Day, kullanıcılara birçok farklı kategoride 1 hafta boyunca indirimli fiyatlarla ürünler sunacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcıların, Amazon Prime abonesi olması gerekecek.

AMAZON PRIME DAY NEDİR?

Öte yandan; Amazon Prime Day, yılda yalnızca 1 kez yapılıyor ve Amazon'un en büyük indirim kampanyalarından biri olma niteliği taşıyor. Kullanıcılar, kampanya kapsamında satın almak istedikleri ürünlere çok daha avantajlı fiyatlarla erişebiliyor. Bu indirimlerden faydalanmak için ise kullanıcıların Amazon Prime abonesi olmaları gerekiyor. Amazon Prime'ın güncel olarak Türkiye'de 7,90 TL'lik bir aylık abonelik ücreti bulunuyor.