Altın çerçeveli Apple Watch satışa sunuldu! Fiyatı dudak uçuklatıyor...

Teknolojik ürünlerin lüks tasarım versiyonlarını üretmesiyle ünlenen Caviar, Apple Watch Series 7'nin altın çerçeveli tasarıma sahip bir versiyonunu üretti. 399 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olan Apple Watch Series 7'nin altın çerçeveli versiyonu, 26 bin 630 dolardan satışa sunuldu.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

iPhone ve PlayStation gibi teknolojik ürünlerin lüks tasarım versiyonlarını üretmesiyle ünlenen Rusya merkezli Caviar, Apple Watch Series 7'nin de altın çerçeveli tasarıma sahip bir versiyonunu üretti. Normal versiyonu 399 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olan Apple Watch Series 7'nin lüks tasarım versiyonlarının fiyatlarının, 3 bin 470 dolar ile 26 bin 630 dolar aralığında değişiklik gösterdiği görüldü. Cihazların, teknik olarak orijinal versiyonlarla aynı olduğunun ve yalnızca tasarımda farklılık yarattığının da altı çizildi.

Aktarılan detaylara göre; 26 bin 630 dolardan satışa sunulan 'Gold Moon' isimli versiyon, 18 ayar altın çerçeveyle geliyor. Akıllı saatin kordonu ise timsah derisinden üretiliyor. Dünya üzerinde yalnızca 8 kişinin, bu versiyona sahip olabileceği ifade ediliyor.

LÜKS TASARIM APPLE WATCH SERIES 7'LERİN, DAHA UYGUN FİYATLI VERSİYONLARI DA BULUNUYOR

Lüks tasarım Apple Watch Series 7 modellerinin, nispeten daha uygun fiyatlı versiyonları da bulunuyor. 3 bin 560 dolardan satışa sunulan 'Blood Moon' isimli model, çerçevesinde kullanılan malzeme nedeniyle lüks tasarım versiyonlara daha uygun fiyatlı bir alternatif oluşturuyor. Bronz bir çerçevesi ve timsah derisinden üretilen bir kordonu bulunan versiyonun, yalnızca 99 adet üretildiği biliniyor. Seride ayrıca, 'Dark Moon' ve 'Night Moon' isimli iki özel tasarım daha bulunuyor.