Akşam e-gazete indirme linki! Akşam e-gazete İOS uygulaması indir

Akşam Gazetesi eGazete uygulaması vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Akşam eGazete ios sürümü indirme linki haberimiz içerisinde yer alıyor. Akşam eGazeteye appstore üzerinden kolayca ulaşabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sayfanın üst kısmında bulunan kısımdan menüye ulaşabilirsiniz. Akşam eGazete uygulaması ile gazete, yer alan haberlere basılmadan önce ulaşma imkanı sunuyor. Akşam eGazete uygulaması ile mekan ve zaman engeli olmadan anlık haberlere hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Her an güncellenen ekonomi, siyaset, dünya, spor, magazin, teknoloji, yaşam gibi tüm kategorilerden haberlere anında ulaşabilir, son dakika manşetlerini görebilir, en güncel videoları seyredebilir, Akşam gazetesinin tüm yazarlarının köşe yazılarına kolayca ulaşabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Akşam eGazete İOS uygulaması indirme linki ios sürümü indirme linki haberimiz içerisinde bulunuyor. Akşam eGazete uygulaması hayatınızı kolaylaştırıyor. Teknolojinin gelişmesi ile beraber vatandaşlar, bilgi almak için sanal mecralardan faydalanmaya başladılar. Artık birçok alanda teknolojinin imkanlarından faydalanılıyor. İnternetin küreselleşme ile beraber herkesin daha kolay ulaşabileceği bir mecra haline gelmesi günlük ve haftalık yayınların da sanal alanda hizmet vermeye başlamasını beraberinde getirdi. Akşam eGazeteye appstore üzerinden kolayca ulaşabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sayfanın üst kısmında bulunan kısımdan menüye ulaşabilirsiniz. Anasayfa bölümünde manşette bulunan tüm haberleri ve yazarları görebilirisiniz. Menü kısmı, hava durumu, namaz vakitleri, yazarlar, son dakika, spor,magazin, siyaset, ekonomi, dünya, yaşam, foto galeri ve Akşam tv kısımlarından oluşmaktadır. Akşam eGazete uygulaması ile mekan ve zaman engeli olmadan anlık haberlere hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz.

AKSAM EGAZETE UYGULAMASI İNDİRME LİNKİ

AKŞAM EGAZETE UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Akşam eGazeteye appstore üzerinden kolayca ulaşabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sayfanın üst kısmında bulunan kısımdan menüye ulaşabilirsiniz. Anasayfa bölümünde manşette bulunan tüm haberleri ve yazarları görebilirisiniz. Menü kısmı, hava durumu, namaz vakitleri, yazarlar, son dakika, spor,magazin, siyaset, ekonomi, dünya, yaşam, foto galeri ve Akşam tv kısımlarından oluşmaktadır. Aynı zamanda paylaş ve oyla kısımları da burada mevcuttur. Uygulamada bulunan hesapları sosyal hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

     

EGAZETE NEDİR?

E-gazete, teknolojinin gelişmesiyle birlikte son dönemlerde ortaya çıkan elektronik bir yayın akımıdır. Gazete ve haber şirketlerinin daha fazla okunmaya sahip olmak için yaptığı bir uygulamadır. Dünyada gelişmiş ülkelerde "e-gazete"ye rağbet artmıştır. E-gazete, tablet ve telofanlara uygulanan elektronik bir gazetedir. Normal (sanal olmayan) gazetenin aynısı gerekli şekilde küçültülerek ve geliştirilerek tabletlerden de okunabilme olanağı sunar. Türkiye'de son dönemlerde (2012-günümüz) e-gazete uygulaması yayılmaktadır.