Akşam e-gazete indirme linki! Akşam e-gazete Android uygulaması indir

Akşam gazetesi eGazete uygulaması vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Akşam eGazete uygulaması günlük gazeteye ulaşımı kolaylaştırıyor. Uygulamanın android ve ios için farklı sürümleri bulunuyor. Akşam e-gazete uygulaması ile gazete, yer alan haberlere basılmadan önce ulaşma imkanı sunuyor. Teknolojinin gelişmesi ile beraber vatandaşlar, bilgi almak için sanal mecralardan faydalanmaya başladılar. Artık birçok alanda teknolojinin imkanlarından faydalanılıyor. İnternetin küreselleşme ile beraber herkesin daha kolay ulaşabileceği bir mecra haline gelmesi günlük ve haftalık yayınların da sanal alanda hizmet vermeye başlamasını beraberinde getirdi. Akşam eGazete uygulaması android telefonlar için uygun olan sürümünü ücretsiz bir şekilde haberimiz içerisinden indirebilirsiniz. Akşam eGazete uygulaması ile mekan ve zaman engeli olmadan anlık haberlere hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Akşam eGazete uygulaması ios ve android için özel olarak tasarlanan farklı sürümleri ile hizmet veriyor. Akşam eGazete uygulaması android ücretsiz indirme linkine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ve küreselleşme ile beraber, internete ulaşan kişi sayısı dünya genelinde artış gösterdi. Birçok alanda internetten faydalanılmaya başlandı. Yayıncılık alanda da birçok yenilik meydana geldi. İnternetin küreselleşme ile beraber herkesin daha kolay ulaşabileceği bir mecra haline gelmesi günlük ve haftalık yayınların da sanal alanda hizmet vermeye başlamasını beraberinde getirdi. E-gazete, teknolojinin gelişmesiyle birlikte son dönemlerde ortaya çıkan elektronik bir yayın akımıdır. E-gazete, tablet ve telefonlara uygulanan elektronik bir gazetedir. Gazetelerin basılmış halini tercih etmeyenler veya farklı sebeplerden dolayı ulaşamayanlar sanal alanda gazetelerden faydalanmaktadırlar. Akşam eGazete uygulaması ile mekan ve zaman engeli olmadan anlık haberlere hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. 

AKŞAM EGAZETE UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AKŞAM EGAZETE UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Akşam eGazeteye playstore üzerinden kolayca ulaşabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sayfanın üst kısmında bulunan kısımdan menüye ulaşabilirsiniz. Anasayfa bölümünde manşette bulunan tüm haberleri ve yazarları görebilirisiniz. Menü kısmı, hava durumu, namaz vakitleri, yazarlar, son dakika, spor,magazin, siyaset, ekonomi, dünya, yaşam, foto galeri ve Akşam tv kısımlarından oluşmaktadır. Aynı zamanda paylaş ve oyla kısımları da burada mevcuttur. Uygulamada bulunan hesapları sosyal hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

     

EGAZETE NEDİR?

E-gazete, teknolojinin gelişmesiyle birlikte son dönemlerde ortaya çıkan elektronik bir yayın akımıdır. Gazete ve haber şirketlerinin daha fazla okunmaya sahip olmak için yaptığı bir uygulamadır. Dünyada gelişmiş ülkelerde "e-gazete"ye rağbet artmıştır. E-gazete, tablet ve telofanlara uygulanan elektronik bir gazetedir. Normal (sanal olmayan) gazetenin aynısı gerekli şekilde küçültülerek ve geliştirilerek tabletlerden de okunabilme olanağı sunar. Türkiye'de son dönemlerde (2012-günümüz) e-gazete uygulaması yayılmaktadır.