7 Ülkede 200,000 Kullanıcıya Ulaşan Twentify, Gözünü Amerika’ya Dikti!

3 Türk girişimcinin kurduğu Twentify, Bounty mobil uygulaması ile 200.000 kullanıcıya ulaştı. Operasyon yaptığı 7 ülkeden sonra, yeni hedef Amerika Birleşik Devletleri.

Firmaların, içgörü toplamaları ve daha iyi iş kararları vermeleri için bağımsız işgücüne erişmelerini sağlayan şirket olan Twentify’ın Bounty mobil uygulaması, 200.000 kullanıcıya ulaştı.

Başta Türkiye olmak üzere, Kanada, Ukrayna, Güney Afrika, Tayland, Nijerya ve Meksika’da toplamda 200.000 kullanıcıya sahip Bounty uygulamasıyla Twentify, şirketlerin talep ettiği saha verisini saatler içerisinde toplayarak, firmaların iş süreçlerindeki karar verme aşamalarında veriye dayalı hareket etmelerine yardımcı oluyor.

Türkiye ve globalde farklı büyüklüklerde 100’den fazla müşteriye hizmet verdiklerini söyleyen Twentify Kurucu Ortağı ve CEO’su İlker İnanç, sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Çözümlerimizi tercih eden müşterilerimizin geniş bir yüzdesi büyük ve kurumsal firmalardan oluşurken, Türkiye’de ve yine globalde çözümlerimizi kullanan KOBİ'ler de mevcut. Geçtiğimiz sene Kanada, Ukrayna, Güney Afrika ve Meksika’daki faaliyetlerimize ek olarak, Nijerya ve Tayland’da da faaliyetlerimize başladık. Şimdi, hedefimiz Amerika ve bu operasyon için müşterilerimizden büyük talep alıyoruz. Amerika’da değer katabileceğimiz büyük bir pazar olduğunu görüyoruz ve bu konuda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ürünümüz ve ekibimiz ile, Global oyuncuların olduğu bu tür pazarlara girebilecek güçteyiz. Her bir noktada verilecek işleri heyecanla bekleyen 200.000 kullanıcımız ile birlikte sağlam adımlarla, hedef ve çözüm odaklı olarak ilerlemeye devam ediyoruz.”

Twentify, geliştirdiği Bounty uygulaması ile hizmet verdiği firmaların global bir mobil işgücüne erişmelerini sağlıyor ve bu sayede firmalara gizli müşteri, mağaza denetleme, tüketici içgörü anketi ve müşteri kazanımı gibi çözümler sunuyor. Sunulan hizmetler, müşteri ihtiyacına göre şekillenebiliyor. Bounty uygulamasında açılan görevleri gerçekleştiren kullanıcılar ise, gerçekleştirdikleri görevler karşılığında nakit para kazanıyorlar.