Zehra Güneş'in görüntüsü ülke gündemine oturdu! Herkes bu videoyu paylaşıyor

Zehra Güneş'in Tayland maçındaki performansı gündeme oturdu. Milli voleybolcunun kötü bir maç çıkardı. Öte yandan, Zehra Güneş'in maç öncesi paylaşılan bir videosu dakikalar içinde sosyal medyada viral oldu. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Zehra Güneş, Filenin Sultanları'nın Tayland'a 3-2 mağlup olduğu maçın ardından sosyal medyada gündem oldu. Genç voleybolcunun mücadeleden önce "Haydi bismillah" dediği video sosyal medyada dakikalar içinde yüzlerce kez paylaşıldı. Bunun yanı sıra, Zehra Güneş performansı ile de geçer not alamadı.

ZEHRA GÜNEŞ FİLENİN SULTANLARINA YETMEDİ

Filenin Sultanları, Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nın B Grubu ilk maçında Tayland'a 3-2 yenildi.

Hollanda'nın Arnhem kentinde oynanan müsabakanın ilk setini 25-17 kazanan milliler, son sayısına kadar oldukça çekişmeli geçen ikinci seti 31-29 kaybetti ve mücadeleden mağlup ayrıldı.

ZEHRA GÜNEŞ'TEN "HAYDİ BİSMİLLAH"LI BAŞLANGIÇ

Milli voleybolcu Zehra Güneş'in Tayland maçı başlamadan önce "Haydi Bismillah" dediği an ekrana yansıdı ve bu ânın videosu sosyal medyada oldukça konuşuldu.

İşte o anlar...

GENÇ YILDIZ PERFORMANSIYLA SINIFTA KALDI

Tayland mücadelesinde başarılı bir performans ortaya koyamayan Zehra Güneş, yaptığı hamle hataları ile dikkat çekti. Voleybolseverler tarafından eleştirilen genç yıldızın bu oyunu şaşkınlık oluştururdu.

Öte yandan 3-2 kaybedilen maçta 15 sayı atan Zehra Güneş, Filenin Sultanları'nın en fazla sayı atan 3. ismi oldu.