Yüzyılın transferini duyurdular! Ve Neymar ''Geliyorum'' dedi: Lig asıl şimdi başlıyor

Neymar'ın Paris Saint-Germain'den sonraki durağı belli oldu. Yıllardır formasını giydiği Fransız ekibinden ayrılmaya hazırlanan Brezilyalı yıldız Neymar'ın yeni takımını sonunda duyurdular. İşte detaylar...

Uzun süredir Paris Saint-Germain'de forma giyen Neymar için yolun sonu gözüktü. Fransız ekibinden bu yaz ayrılması beklenen Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar'ın yeni adresi Suudi Arabistan oluyor.

NEYMAR, PSG'DEN AYRILIYOR

2017'nin yazında PSG'nin Barcelona'dan 222 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Neymar için yol gözüktü. Brezilyalı yıldız, takımdan ayrılmak istediğini Fransız ekibinin yönetimine iletti. Neymar'ın bu yaz PSG'den ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Teknik direktör Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Neymar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Brezilyalı yıldız ile büyük ölçüde anlaşan Arap ekibi, PSG'ye bonservis olarak 50 milyon euro ödeyerek transferi noktalamayı planlıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Neymar, geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain formasıyla 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2362 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncu, 18 gol ve 17 asistle skora etki etti.