Yüzyılın transferi Marco Reus! Resmen duyurdular: Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Marco Reus için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. 2012'den bu yana Borussia Dortmund'da forma giyen ve sezon sonu ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Marco Reus, Süper Lig yolunda. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Borussia Dortmund'dan ayrılmaya hazırlanan Marco Reus için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Uzun süredir yeni adresi merak konusu olan yıldız oyuncu Marco Reus için Süper Lig devi harekete geçti.

MARCO REUS, BORUSSIA DORTMUND'DAN AYRILIYOR

2012'nin yazında Borussia Mönchengladbach'tan 17.1 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olan Marco Reus için veda vakti geldi. Sezon sonunda Alman devi ile sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki yıldız, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

SÜPER LİG DEVİ İŞİ BİTİRİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Gelecek sezon yeniden şampiyonluğa oynamak isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Marco Reus için girişimlerine başlayacak. Siyah-beyazlılar, bu transferi bitirme konusunda kararlı. Alman yıldızın da gelecek olan teklifleri değerlendireceği belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Marco Reus, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla şu ana kadar 33 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1917 dakika sahada kalan 34 yaşındaki yıldız oyuncu, 7 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.