Yüzyılın transferi Kylian Mbappe! Sonunda duyurdular: Takım yıldızlar ordusuna döndü...

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri olan Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain'den ayrılması an meselesi. Fransız futbolcunun adı, uzun zamandır Real Madrid ile anılıyordu. Kylian Mbappe için sürpriz bir transfer gerçekleşecek.

Dünya futbolunda transferin gözdesi konumunda bulunan Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain'den ayrılması bekleniyor: Fransız forvetin yeni durağı ise merak konusuydu. Özellikle Real Madrid'in Kylian Mbappe'yi çok istediği biliniyor. Ancak eflatun beyazlıları üzecek sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

KYLIAN MBAPPE'NİN YENİ TAKIMI AÇIKLANDI

Sezon sonunda kulübü Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu. Frasız ve Alman basını, Mbappe'nin Bayern Münih'e çok yakın olduğunu açıkladı. Gelen bilgilere göre Bayern Münih cephesi, Mbappe transferinde büyük bir aşama kaydetti. Öte yandan Alman ekibinin hocası Thomas Tuchel de bu transferde büyük rol oynuyor. Daha önce PSG döneminde birlikte çalışan ikili, bu kez Bayern Münih'te bir araya gelebilir.

TARİHİN EN BÜYÜK TRANSFER ÇALIMI OLABİLİR

Birkaç sezondur Real Madrid'in gündeminde olan ancak İspanyol devinin bir türlü transferini gerçekleştiremediği Kylian Mbappe'nin Bayern Münih'e imza atması, futbol tarihinin en büyük transfer çalımlarından biri olabilir. Zira Paris Saint-Germain, 2018'de 180 milyon euro bonservis bedeli ödediği oyuncusunu bırakmak istemiyor. Ancak Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi hayalini gerçekleştirmek adına bu yaz yeni bir kulübe imzayı atacak.

www.aksam.com.tr