Yüzyılın transferi Kevin De Bruyne! Beklenen uçak sonunda iniyor: Havalimanı dolup taşacak...

Kevin De Bruyne için Manchester City defteri kapanıyor. Bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan yıldız oyuncu Kevin De Bruyne için transferde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Manchester City'de yıldız oyuncu Kevin De Bruyne için yolun sonu gözüktü. Cristiano Ronaldo başta olmak üzere birçok yıldızın da formasına giydiği Al Nassr'ın Kevin De Bruyne'ü de kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

KEVIN DE BRUYNE İÇİN İNGİLTERE DEFTERİ KAPANIYOR

2015'in yazında Wolfsburg'tan 76 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City'e transfer olan Kevin De Bruyne, uzun süredir formasını giydiği İngiliz ekibinde birçok başarıya imza attı ve kulübün efsane isimlerinden biri haline geldi. Ancak bu sezon sakatlıklardan yüzü bir türlü gülmeyen Belçikalı yıldız için işler yolunda gitmiyor. Takımdaki geleceği tartışma konusu olan tecrübeli oyuncunun ayrılık ihtimali günden güne yükseliyor.

YENİ ADRESİ İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr'ın sıradaki hedefi Kevin De Bruyne. Arap ekibi, Belçikalı yıldızı astronomik bir teklifte bulunarak transferi bitirmeyi hedefliyor. Öte yandan bu transfer için Manchester City'nin yüksek bir bonservis geliri elde edeceği de belirtildi.

MANCHESTER CİTY KARNESİ

Kevin De Bruyne, Manchester City formasıyla şimdiye kadar toplam 358 resmi maça çıktı ve 96 gol, 153 asistle takımına katkıda bulunmayı başardı. Belçikalı yıldız, Ada ekibiyle 5 İngiltere şampiyonluğu, 5 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu, 2 İngiltere Süper Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadı.