Yüzyılın transferi gerçek oldu! Ve Sergio Ramos ''Geliyorum'' dedi: Lig asıl şimdi başlıyor...

Sergio Ramos'un merakla beklenen yeni takımı belli oldu. Sözleşmesinin bitmesiyle birlikte PSG'den ayrılan ve Galatasaray'ın gündemine gelen yıldız oyuncu Sergio Ramos'un yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Paris Saint-Germain'den ayrılışının ardından yeni adresi merak konusu olan Sergio Ramos için flaş bir gelişme yaşandı. Adı Galatasaray ile de anılan yıldız stoper Sergio Ramos'un yeni adresi belli oldu.

SERGIO RAMOS, PSG'DEN AYRILDI

Uzun yıllardır formasını giydiği Real Madrid'den ayrılarak 2021'in yazında Paris Saint-Germain'e transfer olan Sergio Ramos, Fransız ekibinde geçirdiği 2 sezonun ardından sözleşmesinin bitmesiyle takımdan ayrıldı.

ADI GALATASARAY İLE GÜNDEME GELDİ

PSG'den ayrılan Sergio Ramos için geçtiğimiz günlerde flaş bir iddia gündeme geldi. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın İspanyol yıldızı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Ancak transferde herhangi bir somut gelişme yaşanmadı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; Sergio Ramos, Suudi Arabistan'a yeşil ışık yaktı. Al Ittihad, İspanyol yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Önümüzdeki günlerde transferin resmiyete kavuşması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla 45 resmi maça çıkan Sergio Ramos, bu karşılaşmaların 42'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3698 dakika sahada kalan 37 yaşındaki İspanyol stoper, 4 gol ve 1 asistle skora etki etti.