Yüzyılın transferi gerçek oldu! Ve Sadio Mane ''Geliyorum'' dedi: Lig asıl şimdi başlıyor...

Sadio Mane'nin Bayern Münih'in ardından yeni adresi belli oldu. Alman ekibinden ayrılması beklenen ve adı Fenerbahçe ile de anılan yıldız oyuncu Sadio Mane'nin yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bayern Münih'te kadroda düşünülmeyen Sadio Mane'nin yeni adresi belli oldu. Adı Fenerbahçe ile de gündeme gelen yıldız oyuncu Sadio Mane, Al Nassr ile prensipte anlaşmaya vardı.

SADIO MANE, BAYERN MUNIH'TE TUTUNAMADI

Uzun süre İngiltere Premier Lig devi Liverpool'da top koşturan Sadio Mane, geçtiğimiz sezonun başında 32 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Ancak Senegalli yıldız, Alman ekibinde beklentileri karşılayamadı. Kadroda düşünülmeyen Mane'nin bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FENERBAHÇE İDDİALARI

Yeni adresi merak konusu olan Sadio Mane için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Uzun süredir kadrosuna katmak istediği Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'nin Mane'yi gündemine aldığı ileri sürüldü.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Nassr, Sadio Mane ile prensipte anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre Mane, 2026 yazına kadar sözleşme imzalayacak ve yılda 25 milyon euro ücret kazanacak. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Sadio Mane, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 38 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2204 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Senegalli yıldız, 12 gol ve 6 asistle skora etki etti.