Yüzyılın transferi gerçek oldu! Ve Romelu Lukaku ''Geliyorum'' dedi: Havalimanı dolup taşacak...

Romelu Lukaku, sezon sonunda Roma'dan ayrılacak. Bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye geri dönecek olan yıldız golcü Romelu Lukaku'nun merak edilen yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku'nun sıradaki durağı belli oldu. Sezon sonu İtalya'dan ayrılacak olan Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni adresi Suudi Arabistan olacak.

ROMELU LUKAKU, ROMA'DAN AYRILACAK

Geçtiğimiz yaz adı Süper Lig devleri dahil birçok takımla gündeme gelen Romelu Lukaku, kiralık olarak Roma'ya gitmişti. Belçikalı golcü, sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye geri dönecek.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Chelsea, sezon sonu Roma'dan dönecek olan Romelu Lukaku'yu Suudi Arabistan'a satacak. Haberde, "Onu tekrar İtalyan Ligi'nde görmek zor çünkü Suudi Arabistan'dan gelen multi milyon dolarlık teklife zaten 'evet' dedi." ifadelerine yer verildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1496 dakika sahada kalan 30 yaşındaki yıldız golcü, 11 gol ve 1 asistle skora etki etti.