Yüzyılın transferi gerçek oldu! Ve Kevin De Bruyne ''Geliyorum'' dedi: Ocakta uçak iniyor...

Kevin De Bruyne için Manchester City'de yolun sonu gözüktü. Bu sezon sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve ayrılığı gündeme gelen yıldız oyuncu Kevin De Bruyne'nin yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Manchester City'de Kevin De Bruyne için yolun sonu gözüktü. İngiliz ekibinden ayrılığı gündeme gelen Belçikalı yıldız oyuncu Kevin De Bruyne, Suudi Arabistan'a yelken açmaya hazırlanıyor.

KEVIN DE BRUYNE, İNGİLTERE'DEN AYRILIYOR

2015'in yazında Wolfsburg'dan 76 milyon euro bonservisle transfer edilen Kevin De Bruyne, uzun yıllar formasını giydiği Manchester City'de başarılı performansıyla kulüp tarihine adını yazdıran isimlerden biri oldu. Bu sezon ise sakatlığı nedeniyle şu ana kadar forma giyemeyen yıldız oyuncunun ayrılığı gündemde. İngiliz ekibinde, ocakta ayrılması muhtemel isimlerin arasında Belçikalı yıldız da var.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Kevin De Bruyne, Suudi Arabistan'a transfer olmaya hazırlanıyor. Al Nassr'ın temasa geçtiği Belçikalı yıldız, dudak uçuklatan teklife olumlu cevap verdi. Arap ekibinin bu transfer için Manchester City'e yüklü bir bonservis ödemesi bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Kevin De Bruyne, bu sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Manchester City'de geçtiğimiz sezon ise 49 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 43'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3684 dakika sahada kalan 32 yaşındaki Belçikalı yıldız, 10 gol ve 31 asistle skora etki etti.