Yüzyılın transferi Eden Hazard! Şampiyonlar Ligi için ''Geliyorum'' dedi: Beklenen uçak iniyor

Eden Hazard'ın merakla beklenen yeni adresi belli oldu. 115 milyon euro bonservisle transfer olduğu Real Madrid'den ayrılan Belçikalı yıldız oyuncu Eden Hazard, Şampiyonlar Ligi için geliyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İspanya La Liga devi Real Madrid'den sözleşmesini feshederek ayrılan Eden Hazard'ın yeni adresini İtalya basını duyurdu. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Lazio, Eden Hazard'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

EDEN HAZARD, REAL MADRİD'İ BİN PİŞMAN ETTİ

2019'un yazında Chelsea'den 115 milyon euro bonservis bedeliyle La Liga devi Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, hayal kırıklığına uğrattı. Yaşadığı sakatlıklar ve kötü performansıyla bir türlü dikiş tutturamayan Belçikalı yıldızla bu yaz yollar ayrıldı.

SÜPER LİG İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

Madrid devinden ayrılan Eden Hazard her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye iddiaları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı transfer etmek istediği ileri sürüldü.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Eden Hazard'ın yeni durağı Serie A. İtalyan ekibi, teknik direktör Maurizio Sarri'nin ısrarla istediği yıldız ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Taraflar transfer için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Belçikalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstererek kendisini kanıtlamak için sabırsızlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla yalnızca 10 resmi maça çıkan Eden Hazard, bu karşılaşmaların sadece 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 392 dakika süre alan 32 yaşındaki Belçikalı yıldız, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr