Yüzyılın transferi! Ciro Immobile sezon sonu için ''Tamam'' dedi: Havalimanı dolup taşacak...

Ciro Immobile'nin Lazio'dan sonraki durağı belli oldu. Uzun süredir formasını giydiği İtalyan ekibinden sezon sonu ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Ciro Immobile'nin yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Lazio'da Ciro Immobile için sezon sonu yol gözüktü. 2016'nın yazında Sevilla'dan transfer olduğu İtalyan ekibiyle vedalaşmaya hazırlanan yıldız oyuncu Ciro Immobile, birçok yıldız isim gibi Suudi Arabistan'a yelken açacak.

CIRO IMMOBILE, LAZIO'YA VEDA EDİYOR

2016'nın yazında Sevilla'dan 9.45 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Ciro Immobile, takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. 34 yaşına ayak basmaya hazırlanan yıldız oyuncu, sezon sonunda İtalyan ekibiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Lazio'dan ayrılmaya hazırlanan Ciro Immobile, geçtiğimiz yaz geri çevirdiği Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Yıldız isim, Al Shabab ile sezon sonu için prensipte anlaşmaya vardı. İtalyan ekibinden yıllık yaklaşık 4 milyon euro kazanan Immobile, Arap ekibinde ise 2 yıllık sözleşme ile 18 milyon euro kazanacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ciro Immobile, bu sezon Lazio formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 19'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1570 dakika sahada kalan 33 yaşındaki İtalyan yıldız, 9 golle skora etki etti.