Yüzyılın transferi Antoine Griezmann! Sonunda ''Geliyorum'' dedi: Bizzat kendisi açıkladı...

Antoine Griezmann için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı transferde Galatasaray'ın da gündemine gelen Atletico Madrid'in yıldızı Antoine Griezmann'dan flaş bir transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'den ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen Antoine Griezmann için flaş bir gelişme yaşandı. Adı transferde Galatasaray ile de anılan Fransız yıldız Antoine Griezmann yeni adresini bizzat kendisi açıkladı.

ANTOINE GRIEZMANN İÇİN GALATASARAY İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Antoine Griezmann'ın takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde transferin flaş takımlarından Galatasaray'ın Fransız yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Ancak transferde somut bir gelişme yaşanmadı.

YENİ ADRESİNİ KENDİSİ AÇIKLADI

Antoine Griezmann geleceği hakkında flaş bir açıklama yaptı. Lionel Messi'nin MLS'te harika işlere imza attığını belirten Fransız yıldız, "Kariyerimi MLS'te bitirmek istediğimi her zaman söyledim çünkü ABD sporlarını seviyorum ama önce Atletico ile tarih yazmaya devam etmek istiyorum. Amacım hala burada MLS'de bitirmek ve buradaki diğer sporların tadını çıkarmak." dedi.

İspanyol basınına göre; Antoine Griezmann, bu sezonun ardından önümüzdeki yaz MLS'e transfer olmayı planlıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Atletic Madrid formasıyla 48 resmi maça çıkan Antoine Griezmann, bu karşılaşmaların 39'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 3625 dakika sahada kalan Fransız yıldız, 16 gol ve 19 asistle skora etki etti.