Konstantinos Koulierakis resmen imzaladı! “Yüzde 25 fazlasını veriyoruz + bonuslar”

Fenerbahçe stoper transferinde Konstantinos Koulierakis ile turnayı gözünden vurmayı hedefliyor. Jesus'un talebi doğrultusunda defans hattına takviye yapmaya hazırlanan Fenerbahçe, Konstantinos Koulierakis için PAOK'un kapısını ikinci kez çaldı. Öte yandan başarılı futbolcu, Yunan ekibiyle yeni sözleşme imzaladı.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe 19 yaşındaki stoper Konstantinos Koulierakis için bastırıyor. Savunmaya takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Yunan futbolcu için yaptığı teklifi yüzde 25 artırdı. PAOK, Konstantinos Koulierakis'i kolay kolay bırakacak gibi değil. Detaylar haberimizde...

KONSTANTİNOS KOULİERAKİS İÇİN FENERBAHÇE'DEN BİR HAMLE DAHA

Yunan futbolunun yükselen isimlerinden Konstantinos Koulierakis, PAOK'ta gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin de dikkatini çekti. PAOK altyapısında yetişen 19 yaşındaki solak stoper Konstantinos Koulierakis için görüşmeler sürüyor.

FENERBAHÇE TEKLİFİ YÜZDE 25 ARTIRDI

Fenerbahçe, Konstantinos Koulierakis için PAOK'a ilk olarak 4 milyon euro teklif etmişti. PAOK'un cevabı ise 10 milyon euro olmuştu. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen görüşmeden sonuç çıkmazken Fenerbahçe, Yunan ekibine yaptığı teklifi yüzde 25 artırdı.

PAOK, KONSTANTİNOS KOULİERAKİS İÇİN 10 MİLYON EURODA DİRETİYOR

Fenerbahçe bu kez 5 milyon euro + bonuslar şeklindeki teklifini PAOK'a iletti. Buna karşın Yunan ekibi 10 milyon euro talebinde diretti. Bunun üzerine Sarı-Lacivertliler, Konstantinos Koulierakis transferini rafa kaldırdı.

TRANSFER DEDİKODULARI ÜZERİNE SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Öte yandan PAOK, transfer dedikodularının ayyuka çıkması üzerine 4 gün önce Konstantinos Koulierakis ile 31 Aralık 2026 tarihine kadar geçerli yeni sözleşme imzaladı.

www.aksam.com.tr